Montaje con las dos presentadoras

Ana Rosa Quintana treu de casa Patricia Pardo després de perdre el seu marit

Ana Rosa Quintana recolza la seva companya Patricia Pardo en el dur tràngol de la seva separació

Fa molts anys que Ana Rosa Quintana i Patricia Pardo treballen juntes a la televisió. Entre elles ha crescut un gran vincle i es donen suport sempre que ho necessiten. Ara, Ana Rosa està més que mai al costat de Patricia, ja que s'acaba de separar.

La jove s'ha divorciat recentment del seu marit i necessita molt de suport per fer front a la ruptura i seguir endavant.

Ana Rosa i Patricia fan un beure plegades

Fa uns dies, la notícia de la separació de Patricia sortia a la llum. Després de 13 anys junts i dues filles en comú, se separava del seu marit, el policia gadità Francisco Márquez.

Una separació acordada, després de no superar una crisi. Els dos van decidir posar fi a la relació, encara que ho estan passant malament. Sobretot la gallega, que està rebent l'afecte i l'ànim dels seus companys a 'El programa de AR'.

La revista 'Semana' ha publicat que les dues periodistes han sortit a fer un beure juntes. Han anat a un bar proper a Telecinco després d'acabar la feina, en companyia d'altres membres de l'espai. L'excusa per quedar ha estat el naixement d'un nou nadó a l'equip.

Ana Rosa Quintana somrient i passejant pel carrer amb diverses companyes de feina
Ana Rosa Quintana ha quedat amb les companyes de feina després del programa | Europa Press
 

D'aquesta manera, Pardo s'ha pogut oblidar durant un temps dels seus problemes personals en companyia d'Ana Rosa i dels amics. Han estat xerrant, menjant, prenent alguna cosa ,i fins i tot, de bromes.

Quintana no sol anar a reunions d'aquesta mena, però ara ho ha fet per estar al costat de la seva amiga. Va ser de les primeres a marxar després que Juan Muñoz la recollís. 

Joaquín Prat, entre d'altres, es van sumar més tard i van allargar la sobretaula.

Patricia Pardo i Joaquín Prat xerrant al carrer amb més persones
Patricia Pardo ha estat a gust fent un beure amb els membres de 'El programa de AR' | Europa Press
 

Ana Rosa Quintana dona suport a una altra de les seves col·laboradores

Ana Rosa Quinatana també dona suport a una altra integrant de l'equip. En concret, la persona que ha saltat de sobte a la palestra mediàtica per una suposada relació amb Antonio David: Marta Riesco.

Els mitjans l'han estudiat a fons. Han publicat els detalls de la seva vida personal, les relacions que ha tingut i les aventures en el món de la moda i la música. A més, l'han acusat de ser-ne la responsable de la separació.

D'entrada, va fer silenci i no va dir res respecte a l'allau d'informacions. Tot i això, finalment, va decidir parlar i ho va fer al programa on treballa amb un comunicat.

Quintana va llegir el comunicat, però abans de fer-ho va fer unes manifestacions en suport de la jove. «No sabem si Antonio David i Olga estan en crisi i tampoc si se separaran o no. No ho sabem perquè els protagonistes no diuen res».

«Però estan parlant molt d'una persona. És una reportera del programa que no vol parlar i té tot el dret del món a no entrar-hi. Però després d'aquest cap de setmana ha decidit emetre un comunicat».

Tot seguit, va procedir a la lectura de l'esmentat document i la protagonista es mostrava molt agraïda amb ella i tot l'equip. Els donava les gràcies pel seu suport en els durs moments que passava.