Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Ana Rosa Quintana, en perill després de rebre un cop inesperat: «Una gran decepció»

Ana Rosa Quintana té un problema que complicarà el seu retorn a Telecinco

Ana Rosa Quintana, periodista i estrella de Telecinco, fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació.

Fa més de vint anys va entrar a Mediaset i des d'aleshores no ha desaparegut mai de la petita pantalla. Tot i això, fa un temps va rebre una notícia que la va obligar a retirar-se temporalment per centrar-se en la seva salut.

La periodista, mirant a càmera i amb una temprança exemplar, va revelar que havia de lluitar contra un càncer de pit. En cap moment no ha perdut l'esperança i el seu esperit de superació està servint d'exemple per a moltes dones que pateixen el mateix problema. El fet que alguns periodistes considerin que és una icona feminista, ara, ha generat problemes.

Ana Rosa Quintana a plató
Ana Rosa Quintana ha de lluitar contra nous enemics. | Mediaset

Ana Rosa té a l'esquena una dilatada trajectòria professional, per això ha estat testimoni d'esdeveniments històrics. Segons les seves vivències, Rocío Carrasco no ha estat del tot sincera al documental 'Contar la verdad para seguir viva'. Cal recordar que la filla de Rocío Jurado ha protagonitzat un programa a Telecinco per revelar els detalls del seu infern personal.

Els espectadors han coronat Rociíto reina del feminisme i no consenten que ningú li imposi límits ni que desmenteixi el seu testimoni. Quintana no li ha tingut mai por de res, motiu així que ha donat la seva opinió sense pensar en els fans de Carrasco. Sense adonar-se'n, totes dues estan competint per un mateix lloc i la batalla està començant a ser força perillosa.

Ana Rosa s'ha quedat sense alè quan ha descobert que els usuaris de les xarxes socials estaven organitzant una campanya en contra seva. Volen fer malbé la reputació d'Unicorn Content, productora que està al nom de Quintana i que s'encarrega de programes importants. Gran part de l'audiència considera «una gran decepció» que la comunicadora no doni la cara per Rocío Carrasco.

Ana Rosa Quintana entra en pànic: «Dades baixes»

Ana Rosa s'ha hagut de retirar de la petita pantalla per lluitar contra el càncer, però en cap moment ha deixat de treballar. Està al corrent de tot el que passa actualment i és conscient dels atacs que rep. Els fans de Rociíto creuen que està sent molt injusta i li llancen atacs força greus.

Quintana no ha protagonitzat mai cap escàndol, l'únic que ha fet durant la seva trajectòria ha estat aprendre i treballar. Segons ha sortit publicat, és una de les poques presentadores de Telecinco que té bona relació amb tots els companys. El públic també la respecta molt, encara que les últimes setmanes sembla haver-li donat l'esquena.

La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' ha descobert que la seva absència a l'espai ha provocat una fuita d'espectadors. Seguint la informació dels experts, el format ha registrat «dades baixes» des que Quintana va marxar. Per desgràcia, Susanna Griso, la seva gran competidora, ha agafat les regnes i ha aconseguit el lideratge gràcies a 'Espejo Público'.

Ana Rosa Quintana continuarà sent clara i sincera

Ana Rosa té informació privilegiada sobre el suposat drama que ha viscut Rocío Carrasco i no pensa guardar silenci. Segons la seva teoria, el comportament de Rociíto no ha estat correcte en determinades ocasions. Els seguidors de la nova reina del feminisme no perdonen que una dona parli malament d'una altra, així que han carregat contra Quintana.

Els col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa' són conscients del problema, però prefereixen no entrar a la polèmica. Saben que la presentadora no abaixarà mai la guàrdia i que tornarà amb més força que mai, així que no estan preocupats. Quan torni a televisió serà ella mateixa qui respongui a tots els seus nous enemics.