Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana pren la decisió que més mal li fa i diu adeu

Ana Rosa Quintana decidida a actuar

Ana Rosa Quintana encara no està al capdavant d'El programa de AR perquè segueix amb el tractament del càncer que pateix.

 

Però això no significa, com a productora d'aquest espai, que no estigui al dia de tot el que hi passa. I precisament per això, sembla que prendrà una decisió dolorosa per a un dels membres del seu equip.

En concret, es rumoreja que està pensant en la possibilitat d'acomiadar una cara coneguda del programa pel comportament que ha tingut darrerament. Ens estem referint a Marta Riesco. El motiu d'aquesta decisió és que la noia no és 'agraïda' amb els seus companys de feina.

La periodista parla més de la seva relació amb Antonio David a altres programes que on treballa. I a això s'hi uneix que ha tingut seriosos conflictes amb alguns dels col·laboradors.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està cansada de l'actitud de Marta Riesco | Catalunya Diari

Ana Rosa Quintana, farta del comportament de Marta Riesco

Ana Rosa Quintana ha vist que la seva reportera en els últims mesos s'ha convertit en protagonista de la premsa rosa. Tot perquè ha sortit a la llum la seva relació amb Antonio David. I això ha portat a la jove a no parar de parlar del seu amor a tots els platós de Telecinco.

▶️ Joaquín Prat aclara los rumores sobre Marta Riesco tras la gran bronca en directo

Aquest comportament no ha agradat al seu 'cap', però encara menys el fet que no estigui sent generosa amb El programa de AR. Riesco no es talla parlant de la seva vida privada a Ya son las ocho, però quan arriba a la seva feina no parla gairebé res. Un gest que no té sentit que fa anys que treballa allà.

Però això no és tot. Aquests dies, després d'haver estat allunyada dels mitjans i les xarxes, ha tornat a trencar el seu silenci i no ho ha fet a l'espai d'Ana Rosa Quintana. Ha decidit parlar en exclusiva al canal de Youtube de Diego Arrabal.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco.
A Ana Rosa Quintana no li agrada la falta d'agraïment de Marta Riesco en el programa on treballa | CatalunyaDiari

Ana Rosa Quintana sembla haver pres una decisió

Ana Rosa Quintana està cansada d'aquestes actituds de la jove i aquesta falta d'agraïment amb el programa on treballa. I a això també s'hi ha unit el fet que ha tingut grans conflictes amb dos companys.

El primer el va tenir amb Alessandro Lequio i el segon ho ha protagonitzat aquesta setmana amb Joaquín Prat. Aquest, davant la seva actitud, ha dit: «Té les neurones més despertes a la tarda que al matí. Per això és més parladora a Ya son las ocho».

Aquest comentari ha enfadat molt la reportera que no s'ha quedat callada. Així, ha respòs: «Les neurones sempre les tinc actives. El que passa és que hi ha preguntes que em fan d'una manera a la tarda que no em fan al matí».

El presentador bastant enfadat ha acabat contestant: «Ah, no. T'he tractat amb la màxima educació i preguntant-te amb la màxima educació. I aguantant que no em contestis la majoria de preguntes que et faig».

Aquesta discussió ha fet que la paciència d'Ana Rosa Quintana s'esfumés. Així, segons deixa caure La Razón, està pensant seriosament no renovar el contracte de la seva reportera. La seva falta de compromís amb el seu lloc de treball i els conflictes amb els companys no li agraden res.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco estaria a punt de perdre la seva feina a El programa de AR| Mediaset

Si finalment es confirma el final de la relació laboral de totes dues, es compliria el que ja va predir fa uns dies Jorge Javier a Sálvame. Exactament va dir: «Conec a Ana des de fa 20 anys i estic convençut que aquesta situació no li fa gens de gràcia».

Al que va afegir: «Faré d'endeví: Marta no continua al setembre a El programa d'AR».