IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa Quintana es queda sense paraules amb l'informe psicològic que descriu 'El Chicle' com a dòcil i poc dominant

L'informe va ser resultat de la petició de la cunyada de 'El Chicle' després de denunciar-lo per violació

Imagen de Rosario junto a su hermana y 'El Chicle' en una foto de 2016 que demuestra que seguían teniendo relación pese a la violación.
Rosario Rodríguez amb la seva germana i amb 'El Chicle' en una foto del 2016. | Cedida

Ana Rosa Quintana va quedar-se sense paraules en el programa d'ahir, 15 de gener, després de revelar en exclusiva el contingut de l'informe psicològic que la cunyada d''El Chicle' va demanar després de denunciar-lo per violació el passat 2005

L'informe descrivia José Enrique Abuín Gey com un home dòcil i poc dominant, i que fins i tot presentava «una petjada psíquica pròpia d'una víctima», un relat que contradiu completament la informació que ha anat sortint a la llum durant les últimes setmanes al voltant del cas de Diana Quer.

'El Chicle' és una persona dòcil, natural i poc dominant

Va ser el 2005 quan la germana de Rosario Rodríguez, dona de José Enrique Abuín, el va denunciar per una presumpta violació. La causa va ser arxivada després que les pressions familiars obliguessin a la dona a retirar-la, motiu pel qual 'El Chicle' va quedar en llibertat.

Després de la denuncia, el jutge va demanar un informe psicològic que va ser realitzat per l'Institut de Medicina Legal de Galícia. Els seus resultats han sorprès molta gent perquè són totalment contraris als que la Guàrdia Civil ha definit durant les últimes setmanes.

La definició que es feia de José Enrique era la d'una persona «dòcil, natural i poc dominant» i es destacava que tenia una «petjada psíquica» pròpia d'una víctima. En canvi, el cos policial l'ha definit en moltes ocasions com a un home «fred, mentider i calculador». 

Imagen de 'El Chicle' con su mujer

Imatge de José Enrique Abuín Gey 'El Chicle' amb la seva dona Rosario | cedida

‘El Chicle’ perd el seu advocat

Precisament han estat les seves mentides, que la Guàrdia Civil remarca quan fa referència a ell, les que han fet que 'El Chicle' s'hagi quedat sense advocat en plena instrucció del cas Diana Quer. 

L'advocat va avisar que deixaria el cas si es confirmava agressió sexual, i tot i que això encara no ha passat, l'autòpsia ha confirmat que Diana va morir ofegada i no pas atropellada, com 'El Chicle' afirmava en la seva última línia de defensa, i per tant, l'advocat ha considerat que no pot defensar-lo després de tantes mentides.


Comentaris

envia el comentari