Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient

Ana Rosa Quintana reapareix canviada a Telecinco per a donar un missatge especial

Ana Rosa Quintana ha tornat a un plató per un motiu que diu molt d'ella

Fa uns dies, Ana Rosa Quintana va deixar tothom molt sorprès quan va confessar en directe que pateix càncer de mama.

 

Ho va fer amb gran fermesa i, a més, va anunciar que estaria una època allunyada de la televisió. Va reconèixer que necessitava temps per a seguir el tractament, viure més tranquil·la i estar amb la família.

Doncs bé, ahir va reaparèixer. Va acudir a Telecinco amb un objectiu molt clar: desitjar el millor a la seva companya Sonsoles Ónega amb el nou programa que presenta, 'Ya son las ocho'.

Sonsoles Ónega somrient amb els braços creuats
Ana Rosa Quintana va fer una sorpresa a Sonsoles Ónega | Mediaset

Sonsoles Ónega es recorda d'Ana Rosa Quintana en l'estrena del programa

Ahir a les 20.00, Sonsoles va estrenar un nou format. Ve a ser una continuació de 'Ya es mediodía', que s'emet després de 'El programa de Ana Rosa', i es pretén que ajudi a recuperar l'audiència que 'Sálvame' ha perdut en aquesta franja horària.

Al primer programa, la presentadora va voler recordar Quintana. Així, va manifestar: «Ana Rosa, avui trobo a faltar la teva abraçada, com la que em vas donar quan vam començar 'Ya es mediodía'. El programa avui va per tu».

Unes paraules que vam ser recolzades pel convidat, Omar Montes, que va afegir: «Te'l dediquem, guapa». I després va confessar que fa uns dies va quedar per dinar amb la periodista.

Sonsoles, per la seva banda, va voler tenir un detall amb la 'reina dels matins', la productora de la qual està darrere del nou espai. I el que no sabia és que la seva homenatjada li faria una sorpresa.

Ana Rosa Quintana sorprèn Sonsoles Ónega

Enmig de l'emissió, el col·laborador Miguel Ángel Nicolás es va acostar a Ónega per a demanar-li que s'aixequés i que anés cap a ell. Això la va deixar descol·locada, però es va deixar portar. Llavors ell li va dir: «Has començat enviant una salutació, una abraçada i un petó a una persona que ens estimem molt».

«I aquesta persona avui ha vingut a veure'ns».

En aquest punt, Sonsoles va començar a plorar quan va veure que Ana Rosa era al plató. Ràpidament va anar cap a ella i es van fondre en una abraçada molt emotiva que va fer que a tots els presents els saltessin les llàgrimes.

Quintana estava una mica canviada; lògicament, per l'estat de salut en què es troba. No obstant això, es va mostrar molt ferma en tot moment. Tant és així, que no va dubtar a agafar un micròfon i dedicar unes paraules a la seva companya i amiga: «Sort, i enhorabona a tothom. És meravellós».

Sonsoles no podia parar de plorar, i Ana li va dir: «No ploris». Després, aquella va deixar anar a la seva 'sorpresa': «Moltes gràcies, estàs guapíssima». I la resposta que va tenir va ser: «Sempre vinc, i, per tant, no podia faltar avui».

Es van tornar a abraçar, i després, la 'reina dels matins' es va dirigir a tots els integrants de l'equip per a manifestar-los els seus millors desitjos: «Que tingueu molta sort. Segur que serà un èxit»
.

A més, abans d'abandonar el plató i agafant la mà d'Ónega, va dir: «Ets meravellosa i ho faràs molt bé. A treballar». I la seva amiga li va respondre dient: «Et trobem a faltar tota l'estona».

Ana va marxar i el programa va continuar, però Sonsoles no va dubtar a parlar de la gran visita que havia rebut. Va exposar: «No m'ho imaginava, i m'ha emocionat molt veure-la aquí. És una benedicció necessària perquè les coses funcionin. Ella és la número u».