Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana rep el missatge que paralitza el seu programa

Ana Rosa Quintana s'emociona després de veure qui es preocupa pel seu estat de salut

Ana Rosa Quintana troba a faltar la televisió després de sis mesos allunyada del mitjà on fa dècades que lidera els matins.

La presentadora de Telecinco es va operar fa uns dies i continua passant etapes d'aquesta malaltia que li va sobrevenir el novembre del 2021. Ara, la comunicadora no té més remei que continuar recuperant-se des de casa. Ja compta els dies perquè els seus metges la deixin tornar a treballar al programa.

Ana Rosa Quintana ha tingut el suport constant de la seva família i de tots els amics i companys de professió que han estat allà en els pitjors moments de la malaltia.

Ana Rosa s'emociona en rebre un missatge inesperat

El cas és que Ana Rosa sempre agraeix els gestos i missatges d'afecte dels qui desitgen la seva recuperació més ràpida. I en les últimes hores n'ha rebut un que, sens dubte, li ha fet especial il·lusió.

Parlem del gest que ha tingut amb ella una de les artistes del moment, i no és cap altra que Chanel Terrero.

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
Ana Rosa Quintana rep un missatge de l'artista del moment   | Mediaset

La hispanocubana, tercer lloc a Eurovisió, va oferir una roda de premsa a Madrid on repassava com havia estat aquesta exitosa experiència. I desvetllava com se sentia després de veure la repercussió que havia tingut la seva actuació a Torí.

En un moment donat, una periodista de 'El programa de Ana Rosa' que cobria la roda de premsa li va demanar que enviés unes paraules per a tot l'equip. Però el cas és que l'artista ha anat una mica més lluny.

Chanel Terrero ha tingut a bé enviar un petó a tots ells. I tant la mateixa artista com María Izaguirre, de TVE, dedicaven aquesta frase a Ana Rosa Quintana, que segur que rep de la millor manera.

Recorden Ana Rosa Quintana en plena roda de premsa

«I a Ana Rosa li enviem una salutació molt especial», afirmaven tant la directora de comunicació de l'ens públic com la intèrpret de SloMo.

Sens dubte, un detall humà de l'artista que no va passar desapercebut a la roda de premsa que va tenir lloc a TVE.

Chanel Terrero i Ana Rosa Quintana
Chanel Terrero té un bon gest amb Ana Rosa  | España Diario

I és que amb aquest missatge tan directe de Chanel a la presentadora de 'El programa de Ana Rosa', queda clar com és. A més de tenir una gran categoria artística, la cantant de SloMo és plena de sensibilitat. I així ho ha fet saber a la companya d'Ana Rosa que cobria l'acte esmentat.

D'altra banda, Chanel va posar en valor que la feina que es va exposar sobre l'escenari «no es va fer a toc de vareta màgica. És il·lusió, dedicació i energia. El que es veu, la foto final, no brillaria tant si no fos tot l'equip que hi ha al darrere».

«Nosaltres no hem treballat per callar la boca a ningú»

Després de la seva polèmica elecció al 'Benidorm Fest', la jove vol oblidar aquella experiència i va centrar-se en les coses positives que li ha donat. «Encara no he fet aquesta lectura, nosaltres no hem treballat per callar la boca a ningú. Hem treballat per nosaltres i per la candidatura».

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va obtenir un molt bon resultat a Eurovisió | España Diario

Finalment, després d'actuar a la Plaza Mayor de Madrid, remarcava l'agraïment a la gent per l'afecte mostrat. «Quan baixem de l'escenari ens sentim guanyadors artístics i morals», ha confessat a la roda de premsa.

La humilitat i perseverança de la noia ha provocat que la candidatura arribi a aquest tercer lloc. Cosa que no aconseguia RTVE des de l'any 1995. Ara toca descansar per afrontar els seus nous projectes professionals, que segur no li falten.