Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana rep el seu revés més inesperat

Ana Rosa Quintana no esperava les crítiques que acaba de rebre

Ana Rosa Quintana ha guanyat un nou enemic. I és que, ni el seu retir temporal de la petita pantalla ha estat suficient per allunyar-la del conflicte.

 

Tot i que fa cinc mesos que està fora de la televisió per lluitar contra aquest càncer de mama que ha posat en perill la seva vida, la presentadora oficial de El programa de AR s'ha vist dins d'una nova polèmica.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana no esperava aquestes crítiques | GTRES

I tot gràcies a un nou reportatge que el matinal de Telecinco ha emès sobre una de les zones més conegudes de L'Hospitalet de Llobregat. Per fer aquest treball periodístic, l'equip periodístic es va desplaçar fins al barri de La Florida, situat a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Amb aquest reportatge, l'equip d'Ana Rosa Quintana va voler plasmar la veritable situació que es viu en aquell lloc. I és que, segons han pogut comprovar, les drogues i la delinqüència són a l'ordre de dia.

Després de l'emissió d'aquest reportatge, un dels artistes del moment, que precisament viu en aquest districte, ha sortit públicament per desmentir tota aquesta informació i ha aprofitat per carregar durament contra Ana Rosa.

El cantant barceloní Morad no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de donar la cara pel seu estimat barri. I per això, ha acudit a les xarxes socials, on ha pogut expressar la seva opinió amb total llibertat.

L'artista té un gran seguici de fans, per això no ha dubtat a explicar el seu problema a través del perfil d'Instagram, on compta amb gairebé dos milions de seguidors.

«Ana Rosa ets dolenta»

Ana Rosa Quintana no es pensava que aquest reportatge tindria tanta repercussió. I és que, minuts després d'emetre'l a El programa de AR, el cantant Morad ha aprofitat l'ocasió per carregar amb duresa contra aquest matinal.

«A veure, és un barri humil, pocavergonya. Al meu barri no permeten que feu reportatges tacant el seu nom», ha començat dient l'artista.

Morad, el raper català d'origen marroquí la dona del qual ha patit l'agressió
Morad ataca durant Ana Rosa Quintana i el seu marit | YouTube

«Si heu tret el narcotràfic com si fóssim La Línia nosaltres», ha assegurat incrèdul. «Estem en un barri humil i treballador on el 80% es desperta als matins per anar a treballar, o a les matinades».

▶️ Ana Rosa Quintana sufre las secuelas de su enfermedad al salir de casa

Indignat per tot el que ha sortit al reportatge elaborat per l'equip d'Ana Rosa Quintana, Morad no ha dubtat a mostrar el malestar amb aquest espai de Mediaset España. «Però com podeu ser així amb nosaltres? Us heu enamorat del nostre barri. O sigui, Ana Rosa, deixa el nostre barri tranquil, si us plau, que fa vergonya, de veritat».

Però el que més ha molestat aquesta jove promesa de la música urbana del nostre país ha estat la seva aparició en aquest reportatge. «I poses el Morad allà per tacar el seu nom. Que cabr*** que ets, Ana Rosa, t'has passat».

Pla general d'El programa d'Ana Rosa.
Ana Rosa Quintana paga les conseqüències del seu equip | MEDIASET

En aquesta peça audiovisual, han mostrat unes imatges del cantant de fa anys, fet que no li ha agradat gens. I és que, segons el català, aquest ha estat un cop molt baix, ja que tothom té dret a canviar i evolucionar.

Malgrat que el pitjor encara havia d'arribar. Abans de finalitzar el seu comunicat a les xarxes socials, Morad ha volgut dedicar unes dures paraules a Ana Rosa Quintana i al seu marit.  «Però és que tu també ets dolenta Ana Rosa. El teu marit també és dolent, és lladre. Ahir, avui i sempre»,