Chanel Terrero i Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana revela els problemes mèdics de la catalana Chanel

Ana Rosa Quintana revela la malaltia que pateix la catalana

Ana Rosa Quintana es va quedar perplexa, alhora que emocionada, després de veure l'èxit rotund que va collir la representant espanyola a Eurovisió dissabte passat a Torí.

Chanel Terrero va fer història i va canviar el rumb de la seva vida després de les crítiques de fa mesos que gairebé acaben amb la seva carrera.

Ana Rosa Quintana, igual que la resta d'espanyols que es van enganxar a la pantalla de televisió durant més de quatre hores, va assistir a un espectacle inigualable. Un xou d'una de les artistes emergents al panorama nacional, Chanel Terrero.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va obtenir un molt bon resultat a Eurovisió | España Diario

La catalana de 31 anys va donar un recital de poder físic, mobilitat i saber estar a l'escenari al costat del cos de ball que la va acompanyar durant la interpretació del tema SloMo.

Ana Rosa Quintana, atònita davant dels problemes de l'artista del moment

Un tema molt polèmic i que va donar massa de què parlar després de la seva elecció al Benidorm Fest. Això sí, ara tots els 'eurofans' es rendeixen als peus de la jove cantant catalana.

Chanel va fer història per a la delegació de RTVE a Eurovisió i va conquistar un increïble tercer lloc. Una posició que a molts els va semblar curta tenint en compte l'espectacular número que l'artista i els ballarins van oferir a l'escenari turinès.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera
Ana Rosa confirma els problemes que pateix l'artista   | Mediaset

Ana Rosa Quintana, encara que estigui apartada a la televisió a causa del càncer de mama que li van diagnosticar, va seguir amb tota l'atenció del món aquest festival. Un esdeveniment que, sens dubte, passarà a la història al nostre país.

I és que Chanel va fer una actuació que va provocar el fenomen del 'chanelazo' després de la seva meritòria actuació fa un parell de dies. Aconseguia el millor lloc per a Espanya en aquest esdeveniment des de fa 27 anys, quan Anabel Conde va acabar segona.

El cas és que l'artista ha rebut nombrosos elogis i felicitacions després de fer una actuació perfecta dissabte passat. Això sí, l'emoció que ha sentit després de quedar a la tercera posició del Festival ha fet que li hagi passat factura a nivell físic.

La imatge de Chanel que deixa Ana Rosa Quintana sense paraules

I és que durant les últimes hores, després de la seva arribada a Madrid ahir al migdia, vèiem la cantant vestida amb unes ulleres de sol negres.

Aquest mateix matí hem conegut el motiu pel qual Chanel va portar durant tot diumenge aquestes ulleres. Unes ulleres que no es va treure des que va aterrar a l'Aeroport Adolfo Suárez - Madrid Barajas.

A més, en un xou especial per la seva actuació a Eurovisió, la Plaza Mayor es va omplir per veure aquesta jove de 31 anys que causa sensació entre els joves.

La plaça era plena i els seus fans desitjaven veure l'actuació de la cançó SloMo. Allà va arribar Chanel, vestida amb un vestit negre, repentinada i impactant a tots en portar posades les ulleres de sol.

L'artista no es va treure aquest complement durant tot l'homenatge i va cantar el seu famós single amb elles posades. Cosa que no va fer que el públic present a la històrica plaça madrilenya deixés de gaudir amb la jove cantant.

Desvelen el problema mèdic de la triomfadora a Eurovisió

Aquest matí tots hem sortit de dubtes i s'ha conegut el motiu pel qual Chanel va portar tota l'estona ulleres de sol i no va deixar mostrar la seva mirada als seus fans.

▶️ Risto estalla y desata la polémica con sus controvertidas palabras sobre Eurovisión

Patricia Pardo, actual presentadora de 'El programa de Ana Rosa', revelava així el motiu real. «Quina emoció, per això portava les ulleres de sol. La pobra va plorar tant de l'emoció des del dia abans que es va haver de decantar per unes ulleres de sol molt fosques perquè tenia conjuntivitis», ha dit aquest dilluns.