Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa Quintana s'indigna amb el seu entrevistat i afirma: «No deixaré que insulti la policia espanyola»

Un equip del seu programa ha viatjat fins a Barcelona per cobrir les eleccions catalanes
Ana Rosa Quintana en una imatge d'arxiu| Cedida

 

'El programa de Ana Rosa' ha cobert durant els últims mesos, creant molta polèmica a vegades, la situació política catalana i, com no podia ser d'una altra manera, avui s'han traslladat fins a Barcelona per informar sobre les eleccions del 21-D. Un dels reporters fins i tot ha entrat dins d'un dels col·legis electorals on ja hi havia una gran quantitat de gent fent cua per votar.

 

Tot i això, i com ve passant des que Telecinco ha decidit convertir aquest espai del cor en un mix entre premsa rosa i actualitat, les coses no estan anant tan rodades com esperaven. En unes de les eleccions més polèmiques de la història catalana, un dels entrevistats per la presentadora ha fet al·lusió a què el moment quedarà marcat en la memòria de tots els catalans, espanyols i la resta del món.

«Gràcies a Déu avui no m'haig de preocupar»

El debat ha esclatat quan el reporter de la cadena ha preguntat quina era la diferencia entre l'1-O i el 21-D. L'entrevistat no ha dubtat a contestar de forma clara: «Gràcies a Déu no haig de preocupar-me si tornaré a casa bé o no perquè hi ha uns salvatges que em pegaran o m'aixecaran del terra per les orelles!»

Ana Rosa, en sentir la declaració no ha pogut evitar mostrar el seu rebuig i contestar ràpidament i molt molesta, interrompent la connexió en directe: «No estic disposada a sentir més insults a la policia espanyola, en aquest moment no». Ana Rosa no podia evitar mostrar el seu empipament en directe mentre responia.
 

«Crec que hi ha un enfrontament que l'única cosa que està fent, des d'algunes parts, és incitar a l'odi. Això és molt dolent, una societat que s'està fracturat», concloïa. Així doncs, ha volgut deixar clar que al format que presenta ella no s'admetran els insults cap a un bàndol o l'altre. A més, ha insistit que ara més que mai, després d'unes eleccions que haurien de servir per a la «reconciliació».

 

Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de Telecinco.

Comentaris