Ana Rosa confessa el secret de la seva 'eterna joventut'

La presentadora sempre llueix un aspecte molt més jove

Ana Rosa Quinta en una imatge d'arxiu
Ana Rosa confessa el secret de la seva 'eterna joventut' | CatalunyaDiari

Ana Rosa Quintana fa molts anys que apareix a la televisió. La presentadora és una de les periodistes amb més experiència d'aquest país, i des que condueix 'El programa de Ana Rosa', aguanta 4 hores diàries en directe durant 5 dies a la setmana.

El frenètic ritme de vida de la periodista ha fet que en ocasions puntuals hagi hagut de corregir el seu aspecte físic. És cert que Ana Rosa es conserva bé, i un dels seus secrets, entre altres coses per l'últim gran 'secret' de bellesaque ha revelat.

La periodista sempre ha lluït una cabellera brillant, i ara ha revelat quins són els secrets per conservar aquesta brillantor del seu cabell que tant la caracteritza. Fa un any, aproximadament, el seu cabell es veia una mica més fosc, i a poc a poc va anant allunyant-se de la coloració caoba que la caracteritza.

Pocs tints i moltes cures

El cabell natural de la presentadora és el castany fosc, però al llarg del temps se l'ha anat modificant sempre d'una forma molt subtil, buscant matisar el color per aconseguir un acabat natural. Durant tot aquest temps que fa que surt en antena sempre ha lluït una cabellera molt natural, i en cap moment ha semblat que es tractés d'algun tint.

El secret està en el fet que Ana Rosa no ha fet canvis en el seu pentinat, ni amb tints ni decoloracions, i a conseqüència d'això, no s'ha danyat el cabell. 

Ana Rosa sempre ha fet petits canvis subtils i juvenils, com l'estratègica aplicació de metxes o reflexos de color mel que es poden identificar en els flocs frontals de la seva cabellera. Petits tints puntuals que la seva salut capil·lar ha acabat agraint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de @anarosaquintana el

Un altre dels seus secrets és portar una cabellera llarga, cosa que acostuma a rejovenir els trets facials. El seu cabell està ple de capes llargues que compleixen una doble funció, per una banda omplen de moviment el cabell i per l'altre ajuden a crear molt de volum.

Aquests petits trucs han ajudat la presentadora a lluir un bon aspecte capil·lar, una cosa que és molt important al món de la televisió, ja que a primera vista se li veu un pèl sa i amb molta brillantor.


Comentaris

envia el comentari