Ana Rosa Quintana i la seva angoixa: «Dormia en un sofà a casa»

La presentadora va ser assetjada i va decidir contractar els serveis d'un guardaespatlles per protegir als seus fills i poder viure tranquil·la

Ana Rosa Quintana està en el punt de mira per l'enfrontament que va protagonitzar amb Pablo Iglesias. Els teleespectadors titllen a la presentadora de dictadora i fins i tot les xarxes socials s'han omplert de missatges que demanen el seu acomiadament de Telecinco.

No obstant això, la periodista té molta experiència en la televisió i ha aconseguit carregar contra Iglesias amb èxit. Recordem, que el polític va acusar-la de «difondre mentides de la ultradreta en horari de màxima audiència». Però ella va negar-ho rotundament afirmant que «vostè és un feixista que m'està assenyalant».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La disputa entre Ana Rosa i Pablo Iglesias ha generat un gran enrenou. El públic jove dona suport al líder polític, però hi ha molts professionals que han aplaudit la resposta de la periodista. Ara bé, amb la polèmica hi ha molta gent que està traient a la llum el seu costat més fosc.

La presentadora es nega a sentir-se assetjada, i ha fet una confessió que ha deixat sense alè als espectadors del seu programa. Recentment, la ministra socialista d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha rebut una greu amenaça. Així doncs, Ana Rosa ha aprofitat per reivindicar la llibertat d'expressió, i sentenciar els comportaments autoritaris que pretenen silenciar determinades opinions.

La periodista ha explicat que va sentir-se assetjada per una persona que li va fer témer per la seva integritat. Per tant, es va veure obligada a contractar seguretat privada, i posar l'assumpte en mans de la justícia.

«Vaig tenir una persona dormint al sofà de casa meva»

Ana Rosa Quintana és mare de tres nois: Álvaro, Jaime i Juan. La presentadora va estar molt preocupada per si el seu assetjador s'atrevia a entrar en l'habitatge, ja que els seus fills també patirien les conseqüències. Per aquest motiu, es va veure obligada a contractar els serveis d'un guardaespatlles personal.

«Vaig tenir una persona de seguretat dormint al sofà de casa meva, a la sala i no vaig dir-li a ningú», confessa. La periodista no ha volgut donar massa detalls. De fet, no ha especificat ni quan, ni per què va succeir aquest terrible episodi.

«Va passar fa molt de temps», s'ha limitat a dir. Aquest testimoni és molt important per a altres famosos que s'han sentit agredits. La política socialista Reyes Maroto no ha estat l'única. Una de les mítiques rivals d'Ana Rosa, María Teresa Campos, també va patir un episodi molt semblant.

L'àvia d'Alejandra Rubio treballava a la ràdio de Màlaga, i una de les seves oients no va parar fins a trobar-la. «Aquella dona estava obsessionada. Un dia anàvem pel carrer, i va aparèixer. Es va llançar sobre la meva mare amb la intenció de tirar-li un pot de pintura, i jo immediatament em vaig posar al mig. Em va colpejar la boca amb el pot i vaig començar a sagnar», va explicar Terelu a 'Viva la vida'.

Ana Rosa Quintana s'ha solidaritzat amb tots els famosos que han patit alguna situació similar. L'última ha estat la ministra d'Indústria, que ha rebut una navalla ensangonada. «La policia sap el que ha de fer», recorda la reina dels matins de Telecinco.

Les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport, i molts mitjans han recollit aquesta notícia. Després del seu enfrontament amb Pablo Iglesias, molta gent ha jutjat la seva forma de treballar. I fins i tot, s'ha burlat d'ella, entrant en el terreny personal, per donar la cara pel líder polític. Haurà rebut alguna disculpa després de relatar aquesta traumàtica situació?


Comentaris

envia el comentari