Ana Rosa Quintana sorprèn en directe dient a qui vota a les eleccions

La presentadora de Telecinco ha revelat la seva ideologia política durant una entrevista amb el metge Oriol Mitjà

Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis
Ana Rosa Quintana diu a qui vota a les eleccions | GTRES

Ana Rosa Quintana es caracteritza per la seva llibertat d'expressió i opinar sense pèls a la llengua sobre temes d'actualitat política. Oriol Mitjà, metge i investigador català, ha estat entrevistat a 'El programa de Ana Rosa' per exposar quina és la situació actual de la pandèmia de la Covid-19. Segons l'expert, la situació és «molt preocupant» i, a més, ha criticat la gestió de l'Executiu, posant el focus en l'exministre de Sanitat, Salvador Illa.

Oriol Mitjà ha volgut explicar que ell sempre ha estat votant de partits d'esquerres, però que cal valorar el que ha fet malament el govern. «Sempre he estat votant d'esquerres, però cal denunciar la mala gestió i que la rendició de comptes és sana per a la democràcia». Després de les seves paraules, Ana Rosa ha confessat estar d'acord amb la seva opinió: «M'agrada molt això, que diguis el que penses».

«Jo un dia també vaig votar a esquerres»

Sobre aquest assumpte, la presentadora de Telecinco ha deixat ben clar que es pot ser d'un partit polític concret i estar en desacord amb algunes de les seves mesures: «Ser d'esquerres, votar un partit o votar a un altre, no vol dir que anul·li el teu sentit comú i menys la responsabilitat davant de la societat», confessava Ana Rosa.

Ana Rosa ha volgut ser sincera i ha confessat que fa anys va votar a esquerre: «Jo un dia també vaig votar a esquerres», ha sentenciat la veterana periodista, evidenciat quina és la seva ideologia política en aquests moments.

Ana Rosa critica a Fernando Simón

Com en altres ocasions, la presentadora de Mediaset ha volgut criticar al director del CCAES, Fernando Simón. Les dades del Ministeri de Sanitat exposen unes xifres molt preocupants, amb més 34.000 contagis, 591 morts en només 24 hores, i una incidència acumulada de gairebé 895 casos per cada 100.000 habitants. Ana Rosa ha tret a la llum aquestes xifres per criticar a Simón, que va assegurar que el pitjor de la tercera onada ja havia passat.

«Per començar a baixar, ha de deixar de pujar. I, de moment, encara estem pujant», ha dit la presentadora del programa de Telecinco. «Diu Simón que estem en el pic de la pandèmia. El que passa és que les dades no diuen que ja l'hem passat. Home, espero que arribi el pic perquè si no, estem tots morts», ha afirmat.

El sistema sanitari està col·lapsat

El col·laborador d''El programa de Ana Rosa', Javier Ruiz, ha volgut opinar sobre les declaracions de Fernando Simón: «No comparteixo el diagnòstic de Fernando Simón. És legítima la seva lectura, però no és correcta. És veritat que ha baixat la velocitat de contagi, però el problema ara mateix ja no és la velocitat, és la base», ha opinat.

«Tens tantíssima gent contagiada ara mateix que, encara que la velocitat disminueixi, el nombre de contagis cada vegada és més gran i el problema és que el sistema sanitari es col·lapsa», ha manifestat Ruiz. Després de la seva afirmació, Ana Rosa Quintana ha tancat l'assumpte amb un 'clatellot': «Ja saps que no li fem cas. Sabem que amb tot tancat, amb la gent teletreballant i prenent les mesures, ha de disminuir». Finalment, sobre Fernando Simón, Ana Rosa ha assegurat que «bé, no sé quan li queda».


Comentaris

envia el comentari