Fotomuntatge de Tom Brusse i Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana deixa a Tom Brusse tremolant: «Molt pobre»

Ana Rosa Quintana ha estat molt dura amb la forma de vida del marroquí

Tom Brusse és un dels personatges més mediàtics de Telecinco. Per aquest motiu no deixa d'anar a diferents programes de la cadena per a concedir entrevistes i realitzar confessions de tota mena. I precisament les que ha fet recentment han comportat que siguin comentades per Ana Rosa Quintana.

En concret, després d'escoltar-les atentament, la periodista ha estat molt dura amb el marroquí.

Les polèmiques declaracions de Brusse que no deixen indiferent a Ana Rosa Quintana

Tom ha acudit a l'últim Deluxe per sotmetre's al polígraf. En efecte, no per parlar dels seus ex, Sandra Pica i Melyssa Pinto, sinó per aclarir rumors que giren entorn d'ell. Ens estem referint a si havia tingut relacions sexuals amb homes.

I la veritat és que ha aconseguit tancar qualsevol mena de dubte. Ha estat sincer finalment i ha reconegut que sí que ha intimat amb un home. Ho ha fet dient: «A mi m'agrada provar de tot i va ser fa uns mesos».

«No sé què passarà en el futur, si passa una altra vegada doncs passa. Va ser en una orgia i no diré que no em va agradar». Així mateix, ha reconegut que havia estat ell el que havia penetrat al noi i que la situació li va agradar igual que amb una dona.

Ana Rosa Quintana es mostra dura

Després de les controvertides declaracions de l'exparella de Melyssa, les mateixes s'han abordat en El programa d'AR. I la veritat és que la periodista no ha dubtat a mostrar-se dura sobre elles i sobre l'actitud del jove.

Després de veure un vídeo amb els 'momentazos' del marroquí, ha manifestat: «No m'interessa res. No m'interessa la vida sexual de ningú i menys d'aquesta canalla. A més, no sé si és la vida sexual de veritat o si ho estan fent i dient per seguir sortint a la televisió».

«Potser és una ficció. Escolta, que em sembla bé. Cada un que es guanyi la vida com pugui i que es fiqui al llit amb qui vulgui».

Unes paraules davant les quals ha decidit intervenir Joaquín Prat. Ho ha fet per avisar a Tom que vagi amb compte en les orgies. I és que ha exposat: «Si et muntes una festeta de set o vuit sempre amb precaució, cal usar mesures profilàctiques».

En aquest sentit, la presentadora ha incidit en aquest aspecte: «És clar, però ells estan ja molt experimentats. No són uns xavals que van la primera vegada a aquestes coses».

I en aquest punt ha estat quan Quintana ha volgut posar en dubte a Tom i al seu comportament. La seva manera de fer-ho ha estat exposant: «Ja que són tan joves podien tenir creativitat. I no només per fer orgies, que per a mi no tenen gens d'interès».

«Podien dedicar-se també a altres coses. La tele, el flirteig, l'orgia, la nit ... Jo sincerament crec que tot això és molt pobra».

A això ha afegit: «És molt pobre per a aquesta edat. Nois, aprofiteu molt bé l'edat que això passa ràpidament».

Els espectadors donen suport a Ana Rosa

Després dels seus comentaris contundents contra Brusse, la periodista ha tingut el suport del seu públic. Aquest ho ha demostrat en xarxes socials escrivint missatges com «Gràcies, això pensem tots. Estem creant monstres, que només volen diners sense treballar i sense estudiar».

En aquesta mateixa línia està aquest: «Em sembla genial que no li segueixi el joc i no li rigui les gràcies a aquests ganduls. Mandrosos als quals se'ls premia per la seva falta de valors i guanyen diners fàcils explicant les seves misèries i intimitats».