Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, traïda per qui menys espera en el pitjor moment

Ana Rosa no es pot creure el moviment que acaba de fer algú de la seva màxima confiança

Ana Rosa Quintana està preparant la seva tornada a la televisió i ho fa amb el convenciment que la temporada que ve ha de ser única.

La presentadora madrilenya ja és a la fase final de recuperació del càncer de mama que l'ha mantingut allunyada de l'audiència durant un temps. Han estat mesos d'incertesa i amb els companys de programa i de cadena amb l'ai al cor.

Les notícies que han anat arribant sobre Ana Rosa sempre han estat positives, però aquestes malalties són imprevisibles. Ana Rosa ha seguit rigorosament les indicacions mèdiques, ha cuidat la seva dieta i la seva forma física al mil·límetre i ha aconseguit vèncer el càncer.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.
Ana Rosa Quintana, recuperada de la seva malaltia i amb ganes de tornar a la feina. | Europa Press
 

Ara descansa amb la seva família i agafa forces per a la nova temporada. A més dels programes que ja realitza habitualment, la seva productora, Unicorn Content, també té l'encàrrec de fer el programa substitut de Viva la Vida.

Serà, doncs, la productora amb més minuts de televisió a Telecinco, una cosa que és una alegria i un repte per a Ana Rosa. Els seus més propers, Joaquín Prat, Sonsoles Ónega, Patricia Pardo o Ana Terradillos, han estat amb ella en aquests durs moments. No l'han deixat sola en cap moment i l'última aparició pública d'Ana Rosa va ser amb ells al costat.

Doncs bé, un d'ells acaba de 'trair' Ana Rosa.

Ana Rosa Quintana, 'traïda' per un dels seus

Una de les coses que més valora Ana Rosa Quintana és la lleialtat. També és cert que fa dècades que és a la televisió i és molt conscient de com funciona el negoci.

Segons ha informat El Confidencial, Sonsoles Ónega ja té tancat un contracte amb Antena 3, per la qual cosa deixa Telecinco i es passa a la competència.

Ningú no s'esperava aquest moviment de l'amiga d'Ana Rosa. Sonsoles, sempre professional, simpatiquíssima i molt dinàmica, se sentia com peix a l'aigua al capdavant de Ya es mediodía. També ha conduït amb excel·lència Ya son las ocho, tot i que la cadena ha decidit retirar el format a l'estiu.

Sonsoles ha decidit marxar de la cadena on treballa Ana Rosa Quintana i anar a Antena 3, on ja està preparant el seu nou programa. Els espectadors encara recorden que l'estrena de Ya son las ocho, amb una visiblement nerviosa i emocionada Sonsoles, va comptar amb la presència d'Ana Rosa.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels seus amics més lleials. | Europa Press
 

Quintana ja estava de baixa per malaltia, però va voler anar a plató per donar suport a la presentadora en el seu debut vespertí. Sonsoles li ho va agrair profundament, amb llàgrimes als ulls.

Menys d'un any després, la filla de Fernando Ónega fa les maletes i se'n va a la competència. Previsiblement tindrà un programa sense tanta presència de cor, amb més actualitat i informació, uns gèneres que Sonsoles prefereix i domina a la perfecció.

Ana Rosa ja té substitut

Ana Rosa és bona amiga dels seus amics, però abans que res, és una bona 'cap' del seu negoci. Tan bon punt es va filtrar la informació, Telecinco ha confirmat que el substitut d'Ónega serà Joaquín Prat.

Joaquín és íntim amic d'Ana Rosa Quintana –ella és la padrina del seu fill– i un home de la casa. Un cop finalitzat l'estiu, serà ell qui es posi al capdavant de Ya es mediodía i previsiblement continuarà també al capdavant de Cuatro al día, el programa que també presenta a les tardes a Cuatro.

Els mesos d'estiu són temps de transició, de comiats i de benvingudes. A la televisió, aquests moviments són molt més evidents que en altres professions.

Així i tot, Ana Rosa Quintana no s'esperava que 'una de les seves' baixés del vaixell en un moment tan delicat i abans de la seva tornada després de la malaltia. Coses del directe.