Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana trenca el silenci per donar notícies sobre el càncer

Ana Rosa ofereix la darrera hora sobre la seva malaltia

El retorn d'Ana Rosa Quintana a la televisió cada cop és més a prop. La presentadora no ha volgut concretar dates, però sí que ha informat sobre el seu estat de salut aquest dijous. Va ser durant la Fira de Sant Isidre a Las Ventas, a Madrid.

Va aparèixer molt somrient i pràcticament recuperada del càncer que li havien diagnosticat el mes d'octubre passat. Ho va fer en companyia de la seva amiga Cristina Tárrega.

«Estic estupendament. Això crec que ja ho hem superat, ja veurem», va assegurar Ana Rosa molt optimista. Ja comença a veure la llum al final del túnel.

Queda enrere el període de tractament i la darrera intervenció que va tenir lloc a l'abril. En declaracions a Europa Press ha confirmat que estava «desbordada, emocionada i agraïda» per totes les mostres d'afecte.

Van ser moltes les persones que s'han interessat pel seu estat en els darrers mesos. Tant anònims com famosos. Entre ells hi havia la seva companya dels matins a Antena 3, Susanna Griso.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Ana Rosa Quintana va reaparèixer molt recuperada. | GTRES
 

Recentment li dedicava unes paraules boniques a la periodista de Mediaset, amb qui manté una bonica amistat. Estava al corrent dels darrers avenços en el seu procés de recuperació. «Ho he sentit, ens parlem de tant en tant», confirmava.

Admetia que «tots els companys de la tele» n'han estat pendents, una cosa que considerava com un fet «impressionant». Durant aquest temps se l'ha vist en alguna ocasió reunir-se amb la gent del programa. Són habituals les trobades amb Joaquín Prat, Patricia Pardo i Ana Terradillos.

Aprofita aquestes reunions per posar-se al dia amb tot el que passa al seu espai. Els missatges d'ànim per part de la redacció són freqüents. I fins i tot en directe se'n recorden, d'ella.

Ana Rosa Quintana, no obstant això, ja està pensant en tot el que l'espera al davant durant els pròxims mesos. Ha assenyalat que està «comptant els dies» per marxar de vacances i recarregar energies per tornar. Va deixar entreveure que la tornada serà «de seguida».

De les seves paraules es pot desprendre que té previst prendre's unes setmanes de descans a l'estiu i començar al setembre amb normalitat. Tot això si el seu estat de salut continua com fins ara i no es produeix cap complicació d'última hora. Sense cap dubte, serà una gran notícia per a ella i els seus companys, que l'esperen amb els braços oberts.

La presentadora de Telecinco havia anunciat el novembre la seva retirada temporal de la televisió. Volia centrar-se en la seva malaltia i durant aquest temps pràcticament ha estat apartada de la vida pública. Van explicar que s'havia cuidat molt fent exercici i dietes.

▶️ Joaquín Prat se sincera y confiesa su terrible secreto

Ana Rosa Quintana seguia treballant en altres projectes

Ana Rosa Quintana és una persona molt implicada, que gaudeix amb allò que fa. Al seu moment li va costar molt prendre la decisió de deixar el programa. Es va retirar davant les càmeres, principalment per l'alta exigència que suposava l'espai dels matins.

Però expliquen que la periodista ha intentat estar molt activa i no ha descuidat les facetes professionals. Va estar treballant en un projecte de la seva productora, que va fer un documental sobre la vida d'Omar Montes.

Imatge d'Ana Rosa Quintana pel carrer.
La presentadora va gaudir d'una tarda als toros. | Europa Press
 

En qualsevol cas, ella s'ha volgut mantenir sempre en un segon pla. Les seves aparicions públiques van ser comptades i a les xarxes socials tampoc no s'ha deixat veure en excés. No volia que res afectés la seva recuperació.

Ana Rosa està comptant les setmanes per tornar a Telecinco. Es troba pràcticament recuperada de la malaltia i té moltes ganes de retrobar-se amb els companys, que són com amics.