La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa Quintana, sobre l'última d'Antonio David Flores: «És repugnant»

La presentadora es mostra crítica amb el pare de Rocío Flores, tot i que defensa aquesta última

El documental protagonitzat per Rocío Carrasco continua -i continuarà- deixant polèmiques per allà on passa. Un dels temes que més enrenou ha causat és la informació que ha circulat durant anys als platós de Telecinco i que vincula la protagonista del format audiovisual amb un acte de violència domèstica per part de la seva filla, Rocío Flores. Aquests fets haurien tingut lloc el passat 27 de juliol de 2012 i, sobre això, Ana Rosa Quintana s'ha pronunciat, deixant caure que és «repugnant que els pares utilitzin els seus fills, tots».

El comentari de la comunicadora de Mediaset és un clar retret al comportament d'Antonio David, ja que va condicionar la postura de molts tertulians i, sobretot, testimonis de la seva pròpia filla, que van ser retransmesos i narrats per la cadena televisiva. «El que van descobrir al 'Deluxe' és lletgíssim i demostra una vegada més com està la història. L'argument que dona ell al programa és que necessita diners per pagar Hisenda, i el que busca és seure i explicar això», comentava la periodista.

A més, Ana Rosa afegia que la seva actitud és de pur egoisme, ja que només ha mirat pel seu benestar personal i en cap moment pel benestar dels seus fills. De fet, considera que més aviat ha fet el contrari, i ha optat per perjudicar-los. La presentadora comentava el cas després de les greus declaracions que Rocío Carrasco ha realitzat en una entrevista per a la mateixa cadena.

«Em va agredir i vaig acabar en un hospital»

Així ho narrava a 'Contar la verdad para seguir viva', referint-se a la seva filla que, segons considera, «ha estat la víctima i fins i tot més vulnerable que jo». La filla de Rocío Jurado comenta que, pel fet que es tracta d'una decisió presa durant l'adolescència, la visió de Rocío Flores no respon a un judici meditat i pausat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La informació que ha desencadenat la indignació de la majoria d'opinions vincula Antonio David Flores amb la possible venda d'aquesta informació a una persona de la cadena per una quantitat de 60.000 euros. Aquests diners haurien estat ingressats a través d'un intermediari, que destaparia en forma d'exclusiva tota la trama preparada. Un fet que, en cas de ser confirmat, revelaria el seu poder de manipulació i els pocs escrúpols a l'hora de jugar amb el benestar dels seus propis fills.

El testimoni ha deixat bocabadats bona part dels col·laboradors, que no entenen com algú pot prendre tal decisió. La primera que ha aixecat la veu per defensar Rocío Carrasco ha estat Ana Rosa Quintana.

Antonio David Flores necessitava els diners

És la resposta que ha donat el pare de Rocío Flores per justificar la venda de tal exclusiva. Una postura que el deixa en un mal lloc com a pare de família, tenint en compte que els diners eren per pagar un deute amb Hisenda que poc té a veure amb els seus fills, sinó amb la trama sentimental que ara s'ha destapat amb la informació de Rociíto.

«Comença a semblar que no és fortuït. No sé si ella en el futur voldrà parlar d'aquest assumpte», comentava la presentadora del programa pel que fa a Rocío Flores, que ara també forma part de la tertúlia.

«El que em crida l'atenció és l'assetjament al qual està sent sotmesa aquesta nena de 24 anys a les xarxes», comentava també pel que fa a l'enrenou que han causat totes les informacions vinculades al documental de Rocío Carrasco. I és que, com s'advertia en un primer moment, les conseqüències van arribant per a tots els implicats.