Ana Rosa Quintana al plató del seu programa

Ana Rosa Quintana, en xoc després de l'apassionat petó en ple carrer

Ana Rosa Quintana sorpresa amb el que ha passat al centre de Madrid

Ana Rosa Quintana no es pot creure què acaba de veure.

Des que la periodista va haver d'abandonar el lloc de treball per lluitar contra un càncer de mama que ha posat en perill la seva vida, no ha parat de rebre males notícies.

Però ara sembla que això canvia. Després de les últimes imatges que ha publicat la revista Hola! en exclusiva, la presentadora ha tornat a creure en l'amor.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana està molt contenta per les fotos que acaben de sortir a la llum. | GTRES

El setembre del 2021, Joaquín Prat va fer pública la seva separació amb Yolanda Bravo, la dona amb qui havia compartit els últims 12 anys de la seva vida i amb qui té un fill en comú.

Després d'aquesta notícia, Ana Rosa Quintana i la resta dels seus amics i estimats van donar suport al presentador d'El programa de AR, encara que ell va decidir no parlar sobre aquesta dolorosa ruptura. «Afronto aquesta nova etapa mirant el futur», va dir una vegada.

Ara sembla que tot el dolor i la tristesa han desaparegut. El gran amic d'Ana Rosa torna a estar molt feliç i il·lusionat amb la vida, i això és gràcies a una dona.

Ana Rosa Quintana coneix la nova il·lusió de Joaquín

Ana Rosa Quintana  ha vist  en aquesta revista que el seu amic torna a estar enamorat. El seu complicat estat de salut no li ha permès estar tan pendent com li hauria agradat, però ara sap que està en bones mans.

Gràcies a les imatges que ha publicat aquest dimecres la revista Hola!, la periodista ja ha pogut conèixer a la misteriosa dona que ha aconseguit robar-li el cor a Joaquín Prat.

Segons hem pogut veure en aquestes fotos, el substitut d'Ana Rosa torna a somriure després de la seva ruptura. Després de compartir 12 anys amb la mare del seu fill, han vist a Joaquín Prat al mig del carrer molt romàntic amb una dona rossa.

Sembla que estan junts només des de fa unes setmanes. Tot i que encara és aviat i que s'estan coneixent, no es pot negar la complicitat i la química que ja existeix entre ells.

Per a Ana Rosa Quintana aquesta és la millor notícia que podria haver rebut. Després de veure el seu amic trist per la seva separació, la presentadora s'alegra molt que per fi hagi pogut refer la seva vida amb aquesta dona.

La cita que Ana Rosa Quintana desconeixia

Ana Rosa Quintana no sabia res d'aquesta nova il·lusió. Tot i que està molt feliç pel seu amic, no s'esperava que aquesta relació anés tan de pressa.

Les càmeres de Hola! van enxampar aquesta nova parella en una de les seves romàntiques cites. Joaquín Prat i aquesta dona van quedar per dinar a un dels restaurants healthy de la capital.

Muntatge amb fotos d'Ana Rosa Quintana i Joaquin Prat.
Ana Rosa Quintana no pot estar més contenta per Joaquin Prat. | EP

El periodista va anar fins al barri de la Justícia amb la seva moto. Després d'això, tots dos van decidir donar un passeig per la zona fins que finalment van arribar al lloc on Prat tenia aparcat el seu vehicle.

Una vegada allà, el presentador d'El programa d'Ana Rosa es va acomiadar de la seva nova il·lusió amb un petó apassionat que va impactar al fotògraf que els estava seguint.