Ana Rosa Quintana somrient a càmera

Ana Rosa reapareix amb qui menys t'imaginaves després d'anunciar el seu càncer

La presentadora televisiva està animada i vol portar la malaltia amb naturalitat

Ana Rosa Quintana ha reaparegut després d'anunciar que pateix càncer de mama. Fa un temps, la presentadora va decidir retirar-se de la televisió per centrar-se en ella mateixa i el seu tractament per fer front a la malaltia. Però ara, per a sorpresa dels seus companys, la comunicadora ha celebrat una estrena molt especial.

No pensa rendir-se davant la malaltia

El motiu de tanta celebració ha estat el documental 'El principito', realitzat per 'Unicorn Content', la productora d'Ana Rosa Quintana, que parla sobre el cantant Omar Montes. L'artista ha posat al costat de la comunicadora, on se'ls ha vist somriure, ja que Montes pot presumir de ser un gran bromista. De fet, és freqüent que en les seves aparicions en públic faci gala precisament aquest bon humor que tant el caracteritza.

Amb motiu d'aquesta estrena tan esperada, l'equip s'ha reunit i Omar Montes no ha pogut evitar compartir imatges de l'emotiu moment. A les seves xarxes socials ha publicat diverses fotografies amb Ana Rosa Quintana, acompanyades d'un text simpàtic, agraint-li la confiança i la de la productora:

«Aquí una foto amb la meva xicota més maca i preciosa no hi ha al món, gràcies per tot @anarosaquintana @unicorntves @beta.spain pel treball. Ja teniu disponible 'El principito' a @primevideoes @grillzmadriz».

La presentadora Ana Rosa Quintana i cantant Omar Montes a Madrid, 12 de novembre de 2021
Ana Rosa ha tornat a aparèixer davant de les càmeres amb Omar Montes | GTRES

Amb aquesta aparició pública de la presentadora de Telecinco, ha quedat més que clar que la seva malaltia no pot amb ella, i és que tracta d'estar animada i gaudir dels projectes que té entre mans. Per a ella el millor és viure la situació amb total naturalitat i per això no s'ha volgut perdre aquest divertit moment.

A més, ella mateixa ha anunciat a través de les seves xarxes socials l'estrena de la sèrie-documental del jove artista, a qui sembla que li té força afecte. «Ja teniu el nou documental del meu 'Principito'» ha escrit Ana Rosa Quintana, fent gala del bon rotllo que té amb el cantant.

La presentadora de 'Mediaset' no té previst tornar aviat a l'espai diürn que conduïa, no obstant això, té clar que la seva malaltia no hi podrà poder. De fet, ha assegurat més d'una vegada que de seguida tornarà davant les càmeres perquè no és la primera vegada que fa front a aquesta malaltia.

Ja l'any 2010, la companya de Joaquín Prat va haver de bregar amb el càncer. Afortunadament, ho va aconseguir i ara està disposada a plantar cara de nou amb el millor dels seus somriures.

Un reportatge amb els seus llums i les seves ombres

'El principito', estrenat aquest divendres, ja es pot veure a la plataforma Amazon Prime Video. A través d'aquest reportatge documental, els seus seguidors podran conèixer amb detall com el conegut Omar Montes s'ha llaurat la seva carrera musical des del principi.

A més a més, gràcies a aquest projecte, es coneixerà la part més íntima de l'artista, que prové d'un barri molt humil. En aquesta producció no només es parla del que és bo, també dels obstacles amb què Omar Montes ha hagut de bregar al llarg d'anys. Com en qualsevol altre treball, no és fàcil estar al cim i especialment saber mantenir-se.

Com no podia ser altrament, es tocarà el seu pas per diferents concursos de convivència televisius, on fins i tot va arribar a proclamar-se campió. És clar que el jove suscita molt afecte a l'audiència i això s'ho han volgut recompensar més d'una vegada.

Omar Montes a l'illa de Supervivents
Omar Montes va participar a 'Supervivientes' i 'GH VIP' | GTRES

L'artista s'ha convertit en poc temps en una cara més que coneguda, que ha sabut captar seguidors amb la seva essència. Per això, la productora d'Ana Rosa Quintana no l'ha deixat escapar. I és que el jove té potencial i n'han volgut treure rendibilitat de la millor manera possible.