Ana Rosa lidera la setmana mediàtica gràcies a la reconciliació més esperada

Kiko Rivera i la seva germana Chabelita han fet les paus al programa

Kiko Rivera i Chabelita han fet les paus
Kiko Rivera i Chabelita han fet les paus a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

'El programa de Ana Rosa' ha arrancat la setmana amb una bomba que desbancaria 'Espejo Público' en audiència. Mentre el programa presentat per Susanna Griso informava sobre les últimes novetats sobre el coronavirus i el panorama polític actual, Ana Rosa pretenia guanyar espectadors amb el retrobament més esperat.

Es tracta de la reconciliació entre Kiko Rivera i la seva germana, Isa Pantoja. La relació entre els germans ha tingut problemes recentment però, segons sembla, per fi han signat la pau. Kiko i Isa es fonien en una abraçada i el dj confessava que «és la primera vegada que, bé, tret de 'Supervivientes', estem en un mateix plató». Asseguts l'un al costat de l'altre, els col·laboradors no van deixar passar l'oportunitat per esmentar el que hauria d'estar sentint Isabel Pantoja: «Hi ha una persona que ha d'estar súper contenta amb aquest pla, no?».

«Mama, no?» responia Kiko Rivera que animava a la seva germana a «enviar-li un petó» mentre la tocava per l'esquena i assenyalava a cambra. «Mama, t'estimem!» exclamava Kiko Rivera, després que Chabelita li fes un petó a distància.

Aquest acostament ha tingut lloc gràcies al suport que Isa va brindar a Irene Rosales després de la defunció de la seva mare: «Que la meva germana estigués amb nosaltres durant la defunció de la meva sogra, per a mi va ser tan important que es va esborrar tot», assegurava Kiko Rivera que demanava perdó públicament a la seva germana per tot l'ocorregut.

Per la seva banda, Isa Pantoja confessava que la seva intenció és romandre al costat de la seva família en els moments més importants i revelava que estaria present en la presentació del nou treball del seu germà «encara que estigui Omar Montes».

Possible col·laboració musical?

La calma ha arribat a la família Pantoja després de diversos mesos d'enfrontaments i aquesta vegada ni res ni ningú sembla capaç de poder trencar la bona relació entre Kiko Rivera i Isa Pantoja, que, a més, durant la seva trobada en 'El programa de Ana Rosa' van deixar caure la possibilitat de treballar junts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari