Ana Rosa Quintana rectifica en directe amb Kiko Rivera

La presentadora de Telecinco ha generat una forta polèmica amb les seves paraules

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
La presentadora de Telecinco ha generat una forta polèmica amb les seves paraules| Telecinco

La polèmica mediàtica en la qual està immersa la família Pantoja està donant molt que parlar. Sembla que la reconciliació entre el Dj i la seva mare està lluny de produir-se pel moment. I és que l'entrevista concedida per Kiko Rivera fa uns dies deixava entreveure com de decebut que està amb la 'tonadillera'.

Són molts els que s'han pronunciat sobre aquest assumpte en els últims dies. Una d'elles ha estat la pròpia Ana Rosa Quintana. La presentadora de Telecinco no només aprofitava per parlar sobre les paraules de Kiko Rivera, sinó també sobre el seu estil. La conductora del magazín matinal de Telecinco va voler fer un suggeriment a Kiko Rivera sobre el seu aspecte. «Amb una xapa de Coca-Cola a l'orella, no és una frivolitat, jo el mirava i dic quina necessitat, perd credibilitat», comentava Ana Rosa Quintana.

Diversos col·laboradors de el programa apuntaven que potser l'elecció d'aquest complement a la seva orella fos alguna cosa simbòlica per al Dj. Lluny de fer cas omís al suggeriment d'Ana Rosa Quintana, Kiko Rivera no dubtava a respondre-li a 'Viva la vida', programa en què la seva dona, Irene Rosales, és col·laboradora habitual. «La forma de vestir no et treu ni et dona la raó», va comentar el Dj, llançant un dard enverinat a la presentadora dels matins de Telecinco.

Com era d'esperar, la periodista es va donar per al·ludida i ha volgut contestar a Kiko: «Té tota la raó, la forma de vestir no et treu ni et dona la raó, quan un parla d'aquestes coses doncs...». Lluny de deixar tancat el tema, Ana Rosa Quintana va tornar a pronunciar-se, afegint: «Escolta, no és per una forma de vestir, és un consell».

Altres polèmiques d'Ana Rosa Quintana

La veritat és que no és la primera vegada que la presentadora de Telecinco es posa en un embolic per ser massa sincera. Al començament d'estiu, Ana Rosa Quintana feia unes altres declaracions al seu programa que tampoc van ser gaire encertades, encara que de veritat fossin el que pensava en aquell mateix moment.

Omar Montes, Susana Molina i moltes més cares conegudes de la televisió van estar en una festa multitudinària en plena pandèmia sense complir cap tipus de mesura de seguretat. Després de veure les imatges de vídeo, Ana Rosa Quintana no va poder contenir la seva ràbia i va explotar: «A veure, aquests idiotes no saben que hi ha gairebé 45.000 morts al nostre país pel coronavirus? A mi m'al·lucina que persones suposadament al món siguin capaces d'aquesta ximpleria en ple confinament. És que no dono crèdit. És que aquests senyors de la festa se'n van a casa. Tenen nebots, tenen avis, van al supermercat...», sentenciava visiblement enfadada Ana Rosa Quintana.

Encara que de veritat tingués raó, la veritat és que l'insult sobrava, tenint en compte que són moltes les persones que veuen el seu programa diàriament. Una cosa similar li va passar a la presentadora de Telecinco en parlar d'unes controvertides imatges d'Isabel Díaz Ayuso. El posat de la presidenta de la Comunitat de Madrid a la portada d''El Mundo' no va agradar gens a Ana Rosa Quintana, que no va dubtar a fer-ho saber. «No sé si és un error de comunicació o no ho sé, jo us dic que a mi no m'ha agradat», va dir la presentadora.

Aquesta vegada molts dels seus companys van estar d'acord amb ella, fins i tot Eduardo Inda va qualificar de «cagada» la portada de la polèmica. La també col·laboradora televisiva Verónica Fumanal va ser la més dura a l'hora d'opinar sobre Ayuso: «És per plorar». Segons el seu discurs, el reportatge fotogràfic era «una maniobra de distracció», que va aconseguir el seu objectiu.


Comentaris

envia el comentari