Ana Rosa parla sense embuts en directe i augura un desastre: «Som els pitjors»

La presentadoras s'ha mostrat molt pessimista i contundent

El retorn d'Ana Rosa Quintana al seu programa no ha passat gens desapercebut, i és que la periodista va ser tendència a les xarxes socials pel seu nou 'look'. Però després d'això, la presentadora continua deixant moltes notícies, i és que ara ha tornat a carregar durament contra la gestió del coronavirus a Espanya.

La periodista fa molts anys que regna en el matinal de Telecinco, i en part és gràcies a la seva sinceritat davant de la càmera, i durant el confinament, Ana Rosa va criticar al govern i a la gestió que estaven fent del coronavirus. Moltes de les seves explicacions han estat qüestionades. Ja de tornada de les seves vacances, Ana Rosa ha tornat a ser molt dura, i aquesta vegada també ha estat una mica pessimista respecte a la situació que es viu a Espanya.

La presentadora ha començat el seu programa de la forma més contundent possible. «Agafeu-vos que vénen corbes perilloses i no tenim bons conductors», ha comentat la periodista, unes paraules que s'han vist com un dard enverinat cal al govern de Sánchez.

«El panorama és desolador», ha confessat en directe. Per si no fos prou també ha lamentat que «tenim tots els rècords dolents d'Europa. Som els que més contagis per 100.000 habitants tenim».

Si bé és cert que el futur és molt incert, lluny d'animar i esperançar a l'audiència, Ana Rosa ha volgut ser molt dura. «Anem sense frens i costa avall», ha dit, afegint que «en el món, només ens supera el Brasil de Bolsonaro».

Llança el missatge més dur

La periodista habitualment ha criticat la gestió del país així com als ciutadans que desobeeixen les normes. No obstant això, ha estat aquesta la primera vegada que s'ha mostrat tan rotunda i en certa manera bastant pessimista. Aquest cop de realitat ha tingut molt d'impacte en les xarxes socials.

Ana Rosa podrà tenir bones o males crítiques, però el que és clar és que la situació del país no és bona, i per desgràcia el futur és bastant incert. «També som líders en caiguda del PIB, amb baixada del 18,5%», ha comentat. «I som els campions en desocupació, amb una caiguda del 7,5%, el triple que en l'eurozona», ha afegit la periodista, que no ha parat repetir que «som els pitjors».

Com era d'esperar, també hi han hagut crítiques per a l'Executiu. «Tenim un panorama polític desolador amb un govern de coalició dividit. No es posen d'acord amb el pagament de baixes a pares de nens en quarantena i llancen missatges contraposats el mateix dia en entrevistes a la mateixa hora», ha etzibat.


Comentaris

envia el comentari