Susanna Griso, al carrer, vestida de negra

Ana Rosa Quintana 'roba' a Susanna Griso una de les cares del seu programa

El col·laborador més veterà del programa matinal d'Antena 3 tanca la seva etapa i fitxa per la competència

Amb l'arribada de l'estiu, les televisions aprofiten per fer canvis de cara a la nova temporada que començarà al setembre. Uns canvis que seran més que evidents per als teleespectadors i que suposaran una gran revolució.

Mentre Susanna Griso i Ana Rosa Quintana gaudeixen ja de les seves vacances, al seu retorn els esperen noves incorporacions i grans absències. Una de les més significatives serà el buit que deixa un dels periodistes més populars del programa 'Espejo Público'.

De moment no s'han donat a conèixer els nous fitxatges del programa matinal d'Atresmedia, però sí que ha transcendit la primera baixa. Parlem d'Alfonso Egea i el nou canvi que ha experimentat la seva trajectòria televisiva.

El col·laborador de Griso era una de les cares més famoses de l'espai, especialitzat en donar informació sobre successos. Ha estat el mateix periodista qui anunciava el tancament de la seva etapa 'Espejo Público'  fitxant per la productora d'Ana Rosa.

Ana Rosa es queda amb el col·laborador més veterà de Susanna Griso

Pràcticament des que va començar a emetre's el programa dels matins d'Antena 3, Alfonso Egea formava part de l'equip. Abordant amb deteniment els successos més notoris de país, el periodista i la presentadora formaven un tàndem perfecte.

No obstant això, d'un temps ençà, les aparicions d'Egea van començar a reduir-se significativament. Això el va portar a haver de col·laborar amb altres mitjans de comunicació.

Ara, mitjançant el seu compte oficial de Twitter, el clàssic col·laborador d''Espejo Público' anunciava la seva incorporació a Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana. Un canvi que descriu com «temps de nous reptes, il·lusions i projectes».

Mostrant-agraït a Xelo Montesinos, Pilar Crisuelo, Joaquín Prat i a la productora per haver-lo acollit, dona pistes sobre la seva incorporació a 'Cuatro al día'.

D'aquesta manera, el mític tertulià s'acomiada de la que va ser companya durant més de cinc anys comentant junts la taula d'actualitat. Un canvi que es preveu imminent, tenint en compte les seves paraules.

Espejo Público ja treballa en la nova temporada

Susanna Griso va acomiadar la temporada cedint la capitania dels matins d'Antena 3 a Lorena García. Un descans que va arribar dies després que Ana Rosa fes el mateix a Telecinco.

Les dues presentadores es troben ara gaudint d'unes merescudes vacances amb les quals recarregaran forces de cara al setembre. Serà llavors quan presenciïn els canvis que s'han efectuat durant l'estiu.

El matinal d'Antena 3 ja es troba ultimant les modificacions de la nova temporada amb un canvi de plató. Una remodelació estètica i nou decorat amb el qual acollir els nous fitxatges i on les absències formaran part del passat.

Però sens dubte, la marxa d'Alfonso Egea serà la més significativa i provocarà que el programa hagi de buscar-li un nou substitut.

De la mateixa manera, 'El programa d'Ana Rosa' també ha prescindit d'una de les seves cares més conegudes. Parlem de Javier Ruiz, col·laborador habitual de diversos espais de Mediaset.

El passat 7 de juliol es va assabentar, després de la seva participació en el programa matinal de Telecinco, que aquella havia estat la seva última col·laboració. Alguns rumors apunten que la seva opinió sobre l'assassinat de Samuel, va ser el detonant del seu acomiadament.

Ruiz havia assenyalat que el crim tenia components homòfobs posicionant-se en contra de la majoria dels tertulians presents. No obstant això, malgrat que ja no formarà part de l'equip d'Ana Rosa, sí que continuarà a la productora col·laborant en altres programes.