Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa sobre Torra: «És el president dels independentistes i no dels catalans»

A més a més, una Mosso d’Esquadra ha dit «capullo» a Puigdemont a través de les xarxes socials

La situació política de Catalunya continua damunt de totes les taules de debat i, mentre que una part de la societat espanyola no està d’acord amb les decisions del govern de Pedro Sánchez, l’altra critica amb fermesa Quim Torra i les actuacions de la Generalitat de Catalunya.

Les paraules de  Quim Torra apel·lant a «la violència» i «fer com els eslovens: Determinar-se i tirar endavant amb totes les conseqüències» han comportat que molts es posicionin en contra seu, com fa ver aquest diumenge Inés Arrimadas titllant-lo de «perillós per la convivència i la democràcia».

Torra no és el president dels catalans

Ara és el torn d’Ana Rosa Quintana a través del seu programa de Telecinco on ha desafiat tots els catalans després donar la seva opinió al respecte: «Teniu un president que és un delegat de Puigdemont, que és el president dels independentistes i no dels catalans, que té tot cap per avall i que  no fa res del que interessa als ciutadans».

Per una altra banda, la presentadora també ha afegit que «no té paraules» respecte a les 48 hores que Quim Torra va decidir passar sense menjar res, per donar suport als presos de Lledoners que actualment es troben en vaga de fam. Una decisió que també ha provocat diferents reaccions, com la d’ingressar-lo en un psiquiàtric, ja que poca gent entén el dejuni puntual que fan alguns consellers.

Quim Torra va iniciar una vaga de fam aquest diumenge
Quim Torra va iniciar una vaga de fam aquest diumenge | CatalunyaDiari.cat

Ana Rosa ha donat la seva opinió després que la periodista de ‘La Vanguardia’ Mayka Navarro entrés en directe explicant: «A la resta d’Espanya no ho enteneu, però aquí comença a haver-hi confusió: qui és el president, qui és JxC, qui és la Crida, avui demano cessaments, avui demano perdó...». Llavors la presentadora s’ha indignat i l’ha atacat exclamant que «heu tardat una mica a adonar-vos» i ha desafiat els catalans ensenyant el seu mòbil, demanant que li enviïn missatges, ja que aquesta és «la seva opinió».

Una Mosso d’Esquadra insulta Puigdemont

‘El programa de AR’ també ha entrevistat Inma Alcolea, una Mosso d’Esquadra que va ser expedientada per dir «viva Espanya» i per, a més a més, escriure a través de les seves xarxes socials: «Puigdemont ‘capullo’, no tens ofici ni benefici».

Durant l’entrevista, la mosso  ha assegurat que aquestes paraules les va escriure la seva mare un dia que estava a casa seva, amb el seu ordinador i en el seu perfil  de Facebook, però que és quelcom que «molta gent pensa». Un fet insòlit, ja que l’expedientada ha estat ella i no la seva mare per uns insults contra l’expresident de la Generalitat.