Ana Rosa sobre Ylenia: «Té dret a creure's més important del que és»

La presentadora respon així a les dures paraules que la concursant va dir sobre el seu programa

Ana Rosa responde a los feos comentarios de Ylenia sobre su programa
Ana Rosa respon als comentaris d'Ylenia sobre el seu programa | Telecinco

 

L'huracà Ylenia sembla que torna a la càrrega. Tot i que durant els últims dies estava mostrant la seva cara més tranquil·la i amable dins de la casa, la concursant de 'GH Dúo' ha sigut el centre d'atenció aquesta setmana pel seu enfrontament amb 'El programa de Ana Rosa'.

En concret, segons va publicar 'La Coctelera', Ylenia va dir aquestes paraules: «Al matí al programa blanc, als 10 minuts que tenen que és negre, allí em donen bé a mi. No sé el que li passa a aquestes senyores». La concursant no va especificar el nom de l'espai televisiu al qual es referia però el seu company Antonio Tejado sí que ho va fer i ella no ho va negar.

Ylenia se despacha a gusto con 'El programa de Ana Rosa'
Ylenia critica 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco
 

«M'estan criticant molt»

Seguint amb el missatge d'Ylenia, Tejado va advertir a la valenciana que estava utilitzant un to despectiu en el moment de parlar de senyores per referir-se a les col·laboradores del programa. Però la concursant va seguir amb el tema. «M'estan criticant molt, tenen una oportunitat d'or perquè com no sóc allà, no puc contestar», va afirmar.

  • També et pot interessar: Ylenia s'identifica amb la història d'addicció a les drogues de Kiko

Finalment, la valenciana va rematar la seva acusació dient que els col·laboradors dels programes del cor la titllaven de dolenta però «després ells són pitjors». De cara a la seva sortida de la casa, Ylenia va avisar que estava disposada a treure a la llum detalls sobre aquelles persones que l'estaven criticant mentre estava concursant a 'GH Dúo'.

Ana Rosa comentando las palabras de Ylenia
Ana Rosa comentant les paraules d'Ylenia | Telecinco  

La resposta d'Ana Rosa a la valenciana

Davant d'aquestes paraules, Ana Rosa no ha dubtat en respondre d'aquesta manera. «Pobra Ylenia, si no sabem res d'ella, no parlem d'Ylenia». A més, la presentadora ha deixat clara la seva opinió sobre la concursant al·legant que la valenciana «també té dret a creure's més important del que és».

Per la seva part, els col·laboradors de l'espai de Telecinco s'han mostrat sorpresos amb les declaracions de la concursant de 'GH Dúo'. Segons han assegurat, Ylenia només ha visitat un cop el seu plató per fer una actuació musical i, en general, han parlat molt poc sobre ella.

Cristina Tàrrega va afegir que ella sí que havia parlat sobre Ylenia però va ser per defensar-la i dir que li semblava una noia molt graciosa i maca.

  • Notícia relacionada: El marit d'Ana Rosa viatja al Carib tot i estar imputat pel cas Villarejo

Comentaris

envia el comentari