Primer pla d'Ana Terradillos, presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana

Ana Terradillos confirma per fi el secret a veus del seu xicot

Ana Terradillos és força protectora de la seva vida privada

Ana Terradillos és una de les periodistes més conegudes de Telecinco. I és que s'ha convertit en la conductora de la taula del debat a 'El programa de Ana Rosa'. Tot i això, malgrat que diàriament 'entra' a la casa dels espectadors, se sap molt poc de la seva vida privada.

A la basca li agrada mantenir la vida personal i familiar allunyada dels focus, motiu pel qual en coneixem tan poc. No obstant això, ha donat alguna dada que ens ha deixat clar que té parella i que es queixa d'una cosa de forma contundent.

Ana Terradillos i la singular dada sobre el seu noi

La de Sant Sebastià té 49 anys, va començar treballant a la 'Cadena COPE' i des de llavors ha estat en una infinitat de mitjans. Entre aquests es troba 'La SER' o 'Cuatro al día'.

Així mateix, sabem que està especialitzada en terrorisme i que ha cobert diferents conflictes bèl·lics. Exactament com a enviada especial ha estat en països en guerra com Iraq, Síria o Gaza, per exemple. Encara més, va arribar a publicar un llibre sobre testimonis d'antics membres d'ETA titulat 'Vivir después de matar'.

A l'àmbit personal coneixem que els seus principals pilars són la seva família i les seves amigues de tota la vida, a les quals visita sempre que pot. També s'ha revelat que li encanta viatjar, que és seguidora de la Reial Societat i que li encanta perdre's a Eivissa. Això últim ho fa en companyia del seu noi, de qui se'n desconeix completament la identitat.

Mai ha volgut desvelar cap dada del seu xicot, perquè pugui continuar gaudint de la seva vida anònima. Però, recentment, hi ha fet referència públicament per primera vegada. I tot ha passat a 'El programa de AR' quan s'ha parlat de la pujada de preus.

Ana Terradillos a 'El programa de Ana Rosa'
Ana Terradillos ha reconegut que té parella i que hi ha alguna cosa del noi que no li agrada| Mediaset

En concret, s'ha analitzat el creixement del valor de diversos productes, entre els quals hi ha un robot aspirador. I aquest objecte ha fet que Terradillos trenqués el seu habitual silenci sobre la seva vida privada. Ha passat quan ha revelat una cosa que li molesta profundament de la seva parella.

Precisament, ha dit: «En tinc un robot i em té fregida. El meu noi està tot el dia amb ell i fa una mica de soroll! Ja en tinc un, no en vull més». Però a això va afegir visiblement molesta: «Ahir em va menjar el cable del telèfon».

«Vaig pensar que havia estat la gossa, doncs no, va ser el robot». I aquí ha estat directament quan ha dirigit unes paraules al seu xicot: «Un missatge per a ell, per al meu noi. Estic farta d'aquell robot que fa molt soroll i que a la meva gosseta li fa molta por».

No sabem si aquestes paraules han arribat finalment a la seva parella i ha decidit canviar d'aspirador per a la casa.

Ana Terradillos, més dades de la seva vida personal

La presentadora d''El programa de Ana Rosa', a més de tot l'exposat i com revela 'Outdoor', és una apassionada dels animals. Per aquest motiu, té una gosseta que es diu Trufa, de la qual no dubta a presumir a les xarxes socials.

També se n'ha descobert que no té fills i que li encanta l'art. Per això, sempre que pot, no dubta a acudir a exposicions i fires, especialment d'art modern.

De la mateixa manera, se sap que està molt feliç al programa matinal de Telecinco. Allà ha aconseguit estrènyer llaços amb els seus companys de feina, tant amb els que estan darrere de les càmeres com amb Patricia Pardo, per exemple.

▶️ El triste motivo por el que Mamen Mendizábal no ha podido tener hijos