Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype

El col·laborador que Anabel Pantoja vol fora de 'Sálvame' per a quedar-se ella

El programa ha concedit tres desitjos a la neboda d'Isabel Pantoja perquè no abandoni el programa

Ahir va ser, sense cap mena de dubte, la tarda més complicada d'Anabel Pantoja, des que arribés fa anys a l'univers 'Sálvame'. La col·laboradora ja no es mostra tan divertida com fa anys i la seva espontaneïtat ja és una característica del passat. Les últimes guerres entre membres de la seva família han fet que Anabel hagi hagut de protagonitzar tibants moments amb els seus companys de programa, intentant evitar donar dades de la seva tia Isabel Pantoja i el seu cosí Kiko Rivera.

Sabent perfectament que això li estava jugant en contra, ja que no estava donant el màxim d'ella i per tant, estava faltant a la seva professionalitat en el programa. Això va fer que la col·laboradora decidís refugiar-se a la casa de Gran Canària, utilitzant com a pretext el confinament i allargant-ho amb una petita lesió seva per no haver de retrobar-se amb els seus companys, que no deixaven de retreure-li la seva falta de professionalitat.

No obstant això, a aquests no els faltava raó, ja que la col·laboradora va agafar per norma el fet de queixar-se si s'endarreria la seva connexió i, fins i tot, si se li demanava que participés més dies dels que ella tenia previst. I és que per tots és recordat quan va arribar a queixar-se per haver de fer una connexió des del menjador de casa a canvi de sis-cents euros. Davant això, els espectadors la van lapidar en creure que estava sent injusta i molt poc realista si ho comparem amb els treballs i els salaris de la gent que no treballa en el mitjà.

La tarda d'ahir se li va girar a la col·laboradora i va estar a punt d'abandonar definitivament el programa, després de sentir per boca dels seus companys que consideraven que era una mandrosa, poc professional i que no era res agraïda amb l'oportunitat que se li estava donant a la televisió. I, per si això no fos prou, va arribar a verbalitzar que Kiko Matamoros li estava fent 'bullying' i que ja no ho suportaria més.

També, els seus caps van arribar ahir a verbalitzar que moltes vegades li trucaven per treballar quan ja no hi havia més col·laboradors que poguessin fer-ho, deixant molt clar que és el segon plat durant moltes tardes. Davant d'això, Anabel es va plantar i va dir que ja no ho permetria més. Per això va recollir les seves coses, es va treure el micròfon i va afirmar que el programa li feia fàstic. La jove volia trencar amb el programa, tornar a Canàries i començar allà una vida allunyada de les polèmiques i lluny de la televisió.

Anabel torna a 'Sálvame', però amb condicions

El programa li ha presentat a Anabel a un geni molt especial, que s'ha encarnat en el cos de Kiko Matamoros. Aquest arribava al programa per concedir a la jove tres desitjos, els quals la col·laboradora havia de pensar molt bé, però que no ha trigat massa a verbalitzar.

El primer d'ells ha sigut que li concentrin les seves col·laboracions en el programa els dilluns i els dimarts per així poder estar la resta de la setmana a Canàries, el lloc en el qual resideix al costat del seu xicot Omar i amb el qual té a més, una acadèmia de surf.

Aquest desig ha estat concedit, igual que el desig en el qual demanava baixar 10 quilos, uns quilos que han estat simbòlics, representats amb un sac de deu quilos i que ha baixat d'un armari. Però atenció, l'últim desig ha estat el més nociu i no ha tingut ni el més mínim problema a sol·licitar-ho.

Ha demanat que els dies que hi treballa no acudeixi al programa Kiko Matamoros, una sol·licitud que clarament atempta contra el seu company, privant de poder treballar i guanyar així el seu sou íntegre. Aquesta sol·licitud ha estat denegada, ja que Matamoros acostuma a treballar cada dia de la setmana i no vol perdre'ls per la comoditat d'Anabel.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.