INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Anabel Alonso, durament criticada per la seva 'morrejada' a Jordi Cruz

Les xarxes s'han posicionat ferotjament contra l'actriu i l'han titllat d'«hipòcrita»
Anabel Alonso ha estat durament criticada per un
Anabel Alonso ha estat durament criticada per un | Gtres

 

Anabel Alonso va protagonitzar en la passada gala de ‘Masterchef’ un dels moments més polèmics de la nit i que més cua ha portat a les xarxes socials. L’actriu, una defensora dels drets de les dones i feminista declarada va ser convidada junt amb altres exconcursants de l’edició de 'Vips' del concurs culinari per donar un cop de mà als concursants d’aquesta edició, quan l’actriu va protagonitzar una escena d’allò més còmica morrejant d’imprevist i desmesuradament al xef i jurat Jordi Cruz.

 

La reacció a les xarxes no s’ha fet esperar, i és que aquesta escena ha caigut com una bomba incendiària entre molts espectadors que han respost amb fúria davant del que consideren una acció ‘hembrista’ i indignant. Els internautes treien foc pels queixals i l’actriu era durament criticada per violentar el xef, ja que consideraven que si la situació s'hagués produït a la inversa, s’hauria armat un escàndol: «Si fos al revés Espanya s’hagués incendiat», «A Jordi Cruz l’hagueren enviat a la garjola», «Hipòcrita progre i ‘hembrista’». Entre els ofesos, el cineasta Joan Planas, que li enviava un dard enverinat a l’actriu en forma de pregunta.

 

 

 

Itziar Castro va intentar calmar les aigües a Twitter recordant que es tractava d'un programa de televisió on tot formava part d'un guió. Tot i això, l'exèrcit de crítics no va parar. Això sí, l'actriu Anabel Alonso no es va fer enrere ni un xic i va reaccionar també a les xarxes titllant de 'tontos' i covards als qui la criticaven.

 

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari