YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Anabel Pantoja està farta: Se'n va del plató i amenaça de denunciar a 'Sálvame'

Una visita sorpresa de les Mellis al plató de 'Sálvame' ha desencadenat la ira de la col·laboradora

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Anabel Pantoja està farta: Se'n va del plató i amenaça de denunciar a 'Sálvame' | Telecinco

Anabel Pantoja va tornar a 'Sálvame' després que el programa cedís a les seves sol·licituds per a romandre com a membre de l'equip de col·laboradors de l'espai. Aquesta sol·licitud no era altra que treballar només els dilluns i els dimarts, podent així viatjar la resta de la setmana a Canàries per poder descansar i dur a terme les tasques que es desprenen dels seus negocis paral·lels a la televisió.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat aquest acord, això no eximeix el programa de preparar trampes a la col·laboradora, les quals han acabat despertant un dels seus empipaments més grans en el mític programa de Telecinco. I és que, ahir, Carlota Corredera anunciava que al passadís de 'Mediaset' hi havia dues persones que venien al programa per complicar l'existència a un dels col·laboradors.

Així, el fet que fossin dos i no una, era una pista més que evident per saber cap a qui anaven disparats els dards. Les convidades especials no eren altres que les Mellis, i que venien a posar a la neboda d'Isabel Pantoja entre les cordes.

El testimoni d'elles era clau, ja que el programa obria el meló que es va desencadenar aquest passat cap de setmana per part del fotògraf Pablo González i que va assegurar, que Anabel era molt conscient de les festes a les quals anava el seu cosí Kiko Rivera i que, a més, era coneixedor de les seves addiccions.

Una afirmació que va deixar fora de pista a Anabel Pantoja i que s'ha defensat dient que no sap identificar quan una persona va passada de voltes. El fotògraf va anar més enllà, i va dir que la col·laboradora a més de saber sobre les gestes del seu cosí, també ha estat en aquestes mateixes festes sense arribar a definir el paper que va jugar Anabel en aquestes trobades.

Per tant, per poder saber molt més, el programa ha portat a les Mellis, amigues reconegudes del clan Pantoja i que volien aportar noves dades sobre aquest tema. Les cantants van ser molt dures contra Anabel, situant a la jove al Rocío com a acompanyant del seu cosí Kiko, indicant que ella també es perdia darrere de les 'carriolas' i que per qui no ho sàpiga, són les carrosses que porta cada romeria durant tot el camí.

Si bé és cert que no han detallat el motiu que la portava a amagar-se darrere d'aquestes estructures, no cal ser molt llest per relacionar-lo amb els vicis del passat del seu cosí Kiko.

Això és el que ha fet que Anabel sortís tarifant entre crits del plató, dirigint-se cap al director del programa per anunciar-li les mesures que té pensades tirar cap endavant. Segons ella, té intenció de denunciar a les Mellis pel que han dit i també al programa per permetre-ho.

David Valldeperas aclareix el motiu de les parades de les 'carriolas'

El director de 'Sálvame', David Valldeperas, ha volgut aclarir les afirmacions de les Mellis i ha explicat que aquestes parades de les 'carriolas', poden tenir tres motius molt diferents. El primer, per menjar, el segon per fer de ventre i un tercer motiu, que estaria referit a animar la marxa a través de diferents estímuls que ha volgut referir com «anar a esquiar».

De nou, Anabel ha volgut defensar-se, dient que cada vegada que ha pogut allunyar-se del Rocío ha estat per fer de ventre, descartant de nou les acusacions que s'han fet sobre ella les Mellis. Aquestes també han carregat contra la col·laboradora, dient que també ha volgut donar a entendre que elles han format part d'algunes d'aquestes festes a les quals anava Kiko Rivera.

Desconeixem si finalment Anabel acabarà denunciant a les cantants i també al programa per al qual treballa, un fet que dificultaria molt la seva relació amb l'empresa que la té contractada, ja que, recordem que, per culpa d'una demanda, Rosa Benito va acabar sortint de les files de 'Sálvame'.

En aquest cas, la filla de la col·laboradora va denunciar el programa i a la productora i com que no va voler retirar aquesta ordre, el programa va decidir prescindir dels serveis de la cunyada de Rocío Jurado.


Comentaris

envia el comentari