Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja

Anabel Pantoja i Kiko Rivera enterren la destral de guerra

Anabel Pantoja i Kiko Rivera haurien arreglat les seves diferències després de mesos distanciats

Després d'uns mesos una mica complicats, sembla que Kiko Rivera i Anabel Pantoja per fi haurien arreglat les seves diferències. I és que tot començava després que el DJ acusés la seva cosina de no mullar-se al conflicte familiar que manté amb la seva mare.

Davant d'això, la situació hauria explotat en una forta topada que tots dos protagonitzaven a 'Sábado Deluxe', i que acabava amb una forta picabaralla plena d'acusacions.

Segons l'opinió de Kiko, la seva cosina «està coartada per la meva mare i pel meu oncle Agustín. Ells la fan posicionar-se, jo no li faré això. Em fa pena».

Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató
Kiko Rivera es mostrava dolgut amb la cosina Anabel | Telecinco

«Sap que mai serà el mateix. L'estimo i sempre l'estimaré perquè és la meva cosina, és la meva família, però m'ha dolgut que miri cap a un altre costat amb tot el que m'està passant», sentenciava.

Però, a més a més, la tensió anava escalant després de celebrar-se les noces d'Anabel Pantoja, que coincidia amb la trista mort de Doña Ana, la seva àvia. El DJ, totalment destrossat, es negava a participar en l'enllaç i després acusava la seva cosina d'haver jugat brut i haver mentit respecte a la informació que arribava a Cantora.

«La meva cosina em va comentar que havia parlat amb la meva mare i que ella li havia dit que no volia que fos per allà, que per allà no em volien ni veure», afirmava amb seguretat. «Ella es contradiu», li retreia a Anabel. «A la primera persona que jo truco quan m'assabento que la meva àvia és a l'hospital és a la meva cosina», sostenia.

Anabel Pantoja i Kiko Rivera haurien fet les paus

«És la persona més propera que he de parlar amb la meva mare», apuntava Kiko. «Ella em va dir que no sabia res, que no havia parlat amb ningú. És mentida, mentida, tu sí que parles», l'acusava.

«No sé per què tothom s'entesta a amagar-me les coses que passen a casa meva», es lamentava el marit d'Irene Rosales. Així, a la 'Pantojita' li plovien les crítiques per haver-se ficat entremig de la relació entre mare i fill i evitar un acostament entre tots dos.

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja està molt preocupada pel seu pare | Telecinco

«Quan Kiko va tenir un problema amb la banda gàstrica que el va obligar a passar per l'hospital, Anabel hauria d'haver estat l'encarregada de fer arribar aquesta situació a Isabel Pantoja», l'acusaven.

«Se suposa que Kiko els ho va demanar per veure si la seva mare reaccionava o no en una situació de salut», explicaven. No obstant això, la col·laboradora de 'Sálvame' no ho hauria comunicat a la cantant i per això l'enuig de Kiko.

I era a Cantora, després de la mort de la seva àvia, quan Kiko descobria aquesta suposada traïció de la seva cosina. «No en tenia ni idea, ningú l'havia informat de res», assenyalava.

Isa Pantoja a 'El programa d'Ana Rosa'.
Isa Pantoja no es creu la reconciliació entre Kiko Rivera i Anabel Pantoja | Mediaset

Per sort, aquests mals moments semblen haver quedat enrere, i és que els cosins haurien enterrat la destral de guerra. Era la mateixa Anabel la que compartia emocionada que les aigües havien tornat a la seva llera.

De fet, Kiko i Irene Rosales haurien tingut un gran gest amb ella per animar-la durant el pitjor moment del seu pare, Bernardo Pantoja. Així doncs, queda demostrat l'acostament entre els cosins, a més que Isa Pantoja tampoc l'hauria deixada sola.

Encara que, això sí, Chabelita no acabaria de creure's la reconciliació entre el seu germà i Anabel. «No m'ho crec per part del meu germà, per part de la meva cosina sí», sostenia.

«Ella veurà les meves nebodes i el meu germà és a una habitació, sense intenció de parlar-hi, però de sobte surt al balcó i diu que té moltes ganes de veure Anabel. Em sembla molt fals per part seva», sentenciava contra el seu germà.