Reacció inexplicable d'Anabel Pantoja en directe: deixa 'Sálvame' de pedra

Lydia Lozano ha intentat impedir que la col·laboradora abandonés el plató

Anabel Pantoja durant una entrevista al plató de 'Sálvame'
Anabel Pantoja ha esclatat contra Kiko Hernández, qui es trobava presentant 'Sálvame' | Telecinco

Anabel Pantoja no està passant el seu millor moment, ni en el terreny personal ni tampoc en el professional. Si aquests dies era notícia perquè la seva cosina Isa Pantoja havia admès en una revista que s'avergonyia d'ella per algunes de les seves actuacions, ara els problemes li creixen i afecten directament a la seva principal font d'ingressos: les col·laboracions que realitza setmanalment al plató de 'Sálvame'.

La jove anava aquest dijous al seu lloc de treball i coincidia amb Kiko Hernández, qui afrontava la tarda com a presentador suplent, una tasca que porta exercint fa anys quan cal cobrir als presentadors titulars quan es troben de vacances o s'absenten per temes personals. La relació entre tots dos no és gens bona, i això ha propiciat que la tarda se li hagi complicat a la jove més del compte.

Kiko Hernández ha començat atacant-la, dient que si no es parlava de la seva família, ella no estaria al programa i que es dedicava a enviar missatges de Whatsapp i d'Instagram. Això ha molestat molt a la tertuliana, que ha decidit declarar-se en vaga i ha indicat que no anava a obrir la boca en tot el que quedava de tarda. Davant d'això, Kiko Hernández ha decidit seguir punxant i la batussa ha acabat de la pitjor de les maneres.

Anabel demana a Kiko Hernández que deixi d'humiliar-la

La col·laboradora s'ha acabat cansant i ha decidit abandonar el plató del programa, sabent que això podia repercutir a les seves condicions laborals i que fins i tot, podria acabar perdent la seva cadira. En aquest moment,  Lydia Lozano ha sortit corrent darrere d'ella demanant-li insistentment que no es tragués el micròfon i que tornés al seu lloc de treball.

Anabel ha acabat dient que no anava a permetre que aquest senyor, Kiko Hernández, seguís ficant-se amb ella i que molt menys anava a passar que seguís parlant malament dels Pantoja. La topada ha acabat amb Anabel corrent pels passadissos de Telecinco i darrere d'ella un director del programa que ha intentat convèncer-la que tornés sense massa èxit.


Comentaris

envia el comentari