YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

‘Sálvame’ acomiada una de les seves col·laboradores estrella

Telecinco podria acomiadar més col·laboradors a part d’Anabel Pantoja

En els darrers mesos, els espectadors de ‘Sálvame’ hem pogut veure com cada vegada hi havia més col·laboradors, però sense que cap d’ells digués adéu. Una situació complicada per a Telecinco, ja que no tots ells poden anar al programa alhora i complir amb els dies setmanals de treball que li pertoquen segons els seus contractes amb Mediaset. Així doncs, la productora s’hauria vist obligada a acomiadar un d’ells: Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja, acomiadada de Telecinco

Aquesta situació hauria fet que Telecinco es precipités en la seva decisió de fer fora algun dels col·laboradors que possiblement a hores d’ara no els donen els beneficis del principi, ni aconsegueixen tanta audiència com altres. Per tant, a partir d’aquest moment, hauran de tenir al cap altres llocs de treball.

Anabel Pantoja ha estat la primera de tots els col·laboradors de ‘Sálvame’ en dir adéu aquest 2020. La neboda d’Isabel Pantoja feia més de cinc anys que era col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco i, fins i tot, ha protagonitzat molts moments estel·lars al plató. Tanmateix, això no seria suficient perquè la productora volgués mantenir-la en plantilla.

Tanmateix, segons ha avançat la revista ‘Lecturas’, Mediaset no hauria tancat la porta completament a Anabel Pantoja, ja que haurien arribat a un acord que determina que la jove podria continuar col·laborant amb ‘Sálvame’ de manera puntual, sempre que calgui la seva presència al programa per tal de parlar sobre l’actualitat relacionada amb la seva família.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari