Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Adeu definitiu a 'Sálvame': Una coneguda col·laboradora no aguanta més i diu que marxa

La col·laboradora ha fet una trucada als directors del programa durant una publicitat per anunciar la seva dimissió

Anabel Pantoja no està bé a la feina, després de molts intents i amenaces, el seu adeu definitiu de 'Sálvame' podria estar més a prop que mai. La tarda del passat divendres, el programa va tornar a suposar-li un problema a la neboda d'Isabel Pantoja, que, un cop més, va acabar enfonsant-se i trencant-se entre llàgrimes a l'hora de no saber gestionar el seu mal moment en televisió.

Mesos enrere, la col·laboradora va aconseguir justificar la seva presència al programa de Telecinco amb els seus balls i els seus directes a Instagram, però ara que la cadena ha iniciat una guerra contra la seva tieta, Isabel Pantoja, demanen d'ella que es mulli i entri en el fang per satisfer les ganes de 'show' dels espectadors.

En la primera fase de la guerra de la família Pantoja-Rivera, demanaven a la col·laboradora que es posicionés a la banda de la seva tieta o del seu cosí Kiko Rivera, però aquesta declinava la sol·licitud, indicant que això li suposaria un problema familiar i que no li compensava per a res.

Això va acabar desembocant en una tertuliana que no volia parlar malament de la seva família i tampoc revelar noves dades, fet que seria primordial per treballar a 'Sálvame' i que aquesta no estaria complint. La mateixa frustració d'Anabel per no saber donar sentit al seu treball a la televisió, la va portar a enfrontar-se, fins i tot, als seus companys de treball, titllant-los de no entendre-la i de ser uns mals companys.

Això va fer que tots o molts d'ells es posessin en contra seva, perdent fins i tot a un dels seus grans suports, Belén Esteban, a la qual va atacar posant d'exemple la seva filla Andrea, cosa que ella evita i que ha demanat encaridament a tots els seus companys que no ho facin per preservar la vida anònima que té i que res té a veure amb la premsa rosa.

La tarda de divendres passat, les amenaces d'Anabel per deixar el programa van sonar amb un to diferent i sembla que ja no hi ha marxa enrere. La col·laboradora podria estar dient adeu als seus companys i als espectadors pel fet de no trobar la fórmula de defensar el seu lloc de treball.

Anabel anuncia quan es produirà el seu adéu definitiu

Després de desconnectar-se en directe de la connexió que estava fent amb molt males formes i d'atacar al seu programa pels continguts que estaven fent en contra de la seva cosina, aquesta ha tornat a entrar amb les llàgrimes als ulls, explicant a tots els espectadors el que realment li estava passant.

Segons ha explicat ella mateixa, durant un descans de publicitat, va fer una trucada a un dels directors del programa per traslladar-li una decisió definitiva i que ja no tindria marxa enrere. La neboda d'Isabel Pantoja va comunicar a la cúpula del programa la seva intenció de no seguir col·laborant a 'Sálvame', acomiadant-se així dels espectadors i anunciant que a partir del dilluns ja no estarà col·laborant en el format de les tardes.

Davant aquesta afirmació, Carlota Corredera li va demanar que ho mediti i que es pensi molt bé els passos que donarà. D'altra banda, un dels directors del programa, David Valldeperas, que es trobava al plató, li va comunicar a la col·laboradora que té del seu costat a la direcció, afirmant que l'entenen molt més del que ella es creu i que no els agradaria perdre-la definitivament.

Belén Esteban va confessar que també s'havia posat en contacte amb la seva amiga perquè medités la seva decisió i que li donés una volta més al paper que exerceix en els platós de Telecinco. Finalment, Carlota Corredera li va dir que si ella fos Pantoja, li encantaria que la seva defensora fos ella. Kiko Matamoros, sense massa intenció de donar suport a la seva companya, va assegurar que Raquel Bollo era molt millor defensora dels Pantoja als platós de 'Mediaset'.