Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Anabel Pantoja torna a la càrrega i amenaça d'abandonar 'Sálvame'

La col·laboradora ha explotat després de les últimes acusacions rebudes

Anabel Pantoja ha explotat després de l'anunci de la seva separació d'Omar Sánchez. En concret, pels suposats romanços o acusacions d'infidelitat que li han atribuït.

A més, les suposicions sobre el fet que el motiu real de la seva ruptura és una discussió amb Omar per tenir fills o no han fet que acabi explotant.

Fonts properes a la parella asseguren que «Omar seria una persona a qui li agrada molt la família i feia temps que tenia la idea de ser pare. Gairebé totes les baralles s'originaven pel tema dels fills».

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Omar Sánchez i Anabel Pantoja han trencat pocs mesos després de casar-se | GTRES 

Però sembla que la neboda d'Isabel Pantoja no estaria preparada per fer aquest gran pas.

Anabel s'ha cansat de falsos testimonis i per això no ha trigat a amenaçar de deixar 'Sálvame' tot just uns dies després de tornar al programa.

De fet, arribava a enfrontar-se fins i tot als seus companys, que molts asseguraven no entendre la seva manera d'actuar.

Primer pla d'Omar Sánchez.
Omar Sánchez no es creu les explicacions d'Anabel. | Instagram 

Alguns col·laboradors com Alonso Caparrós titllaven els fets de «despropòsit». No entenen que la parella al·legui com a motiu de la seva ruptura que s'han desenamorat a només després de quatre mesos del casament.

«Aquesta manera de fer les coses no hi ha Déu que les entengui», sentenciava. Mentrestant Anabel Pantoja s'ha trencat en saber que Omar pensa concedir una exclusiva on explicarà la seva versió. Cosa que respecta, però li fa mal.

Anabel Pantoja amenaça d'abandonar 'Sálvame'

«Ell és allà tranquil a la platja. Qui és aquí, dilluns i dimarts? Qui ha parlat i qui ha explicat les coses dins d'un diari amb un mateix preu?», replicava.

«Però, al final, qui és aquí quatre hores soc jo», lamentava tot i recolzar la seva decisió de parlar en una entrevista cobrant. «El vídeo que m'acabo de menjar dels fills em fa mal pels motius que em doni la gana», tancava.

Insistia que «no pensava donar la cara perquè se li adjudiqui res». «No passaré límits de coses i testimonis que són falsos», aclaria.

Alejandro Domínguez, el càmera de Telecinco.
Anabel Pantoja s'hauria fixat en Alejandro Domínguez, el càmera de Telecinco. | Telecinco 

«Com que sé per on van els trets, m'avançaré perquè no suportaré els falsos testimonis», explotava força cansada dels atacs que està rebent.

«No donaré la cara perquè se m'adjudiquin ni un ni deu, que estaria en el meu dret, sí, però no», argumentava Anabel Pantoja enfadada.

«Veieu normal que ara tothom parli?», deia en referència a tots aquells supòsits «amants» que se li han atribuït.

«Calmem-nos miqueta, perquè esteu desitjant rejuntar-nos i jo no em vull ajuntar amb ningú».

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja ha tingut una vida sentimental complicada. | Mediaset 

Deixava clar que la seva separació no és cap circ. «Si es converteix en un circ, plego i me'n vaig a les Canàries o on me n'hagi d'anar», amenaçava els productors de Sálvame.

Tot i això, altres col·laboradores com Terelu Campos passaven a recordar-li que tant ella com el seu marit havien decidit exposar públicament la seva vida. Fins i tot, van voler emetre el casament a la televisió.

«M'estic emprenyant perquè tinc família i estic cansada que tothom parli», saltava Anabel furiosa. «És l'última tarda, està decidit», assegurava contundent en aquell moment, sentint-se atacada.

«És que ho tenia pensat, com que no ho sabré portar, me'n vaig. Numerets, no», deia.

Jorge Javier Vázquez, que mai no dona puntada sense fil, li preguntava si havia tornat només per tres dies.

«No vindré aquí a justificar-me tota la punyetera vida perquè no em ve de gust No puc amb les injustícies!», es lamentava.

«Què jo he desvalgut una casa? A mi no m'interessa ser aquí per la meva salut mental».

«Ja no puc més!», sentenciava respecte a les acusacions que afirmaven que s'havia emportat coses de casa que compartia amb Omar.