Anabel Pantoja banyant-se al mar

L'aposta de Telecinco per Anabel Pantoja: contracta una empresa per empaperar Espanya

Anabel Pantoja s'ha convertit en la gran aposta de Telecinco per a aquest estiu televisiu

Telecinco té clar que durant l'estiu disminueix el consum televisiu i per això, han decidit apostar totes les cartes en Anabel Pantoja. La col·laboradora de 'Sálvame' està cridada a salvar l'audiència de la cadena i ho farà sense ser ella conscient.

I és que fa uns dies coneixíem que els directors del seu programa havien ordit una sèrie-documental sobre la col·laboradora a l'esquena. Això s'hauria fet gravant contingut sense el seu consentiment i enganyant-la per treure el millor de si i comptar amb la màxima espontaneïtat possible.

La docu-sèrie porta per nom 'Anabel, al desnudo' i per produir-la s'ha destinat un equip bombolla de 'Sálvame' i que s'han emprat a temps complet per al seu desenvolupament.

L'estrena del documental està previst per a aquest mateix dijous a les quatre de la tarda i per a això, s'estan destinant tots els recursos per aconseguir l'audiència més nombrosa possible.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ahir mateix vam conèixer que 'Mediaset' i concretament Telecinco ha contractat una empresa per poder dur a terme una campanya publicitària molt visual. Així, 'Sálvame' va mostrar unes imatges on es podia veure un equip d'empleats empaperant emblemàtics carrers de Madrid amb un pòster molt suggerent.

En aquests s'hi pot veure una il·lustració d'Anabel Pantoja totalment nua i només amb els cabells que li cobreix les seves parts més íntimes. Per això, si vius o si estàs passant uns dies per la capital madrilenya no t'ha de resultar estrany trobar-te aquests pòsters d'Anabel Pantoja.

La col·laboradora va agrair a la cadena i també als professionals que s'estan dedicant a empaperar Madrid la dedicació i el mim amb el qual estan desenvolupant el seu treball. No obstant això, aquests pòsters també van arribar al plató de 'Sálvame' i diversos col·laboradors no van dubtar a assegurar-se un objecte de col·leccionista.

Lydia Lozano va ser la primera de les companyes en demanar-li que li signés un d'aquests pòsters, sent conscient que aquesta sèrie-documental generarà molt enrenou. És important recordar i Anabel no fa més que dir-ho, que es tracta d'una biografia no autoritzada i que no compta amb el beneplàcit de la neboda d'Isabel Pantoja.

De moment se sap molt poc del contingut d'aquest documental i tampoc sabem quina serà la seva durada. Però sí que s'ha donat a conèixer una dada interessant. Aquesta és que s'han involucrat metges, experts en xarxes socials i un genetista que ens ajudarà a conèixer a la veritable Anabel.

La principal por d'Anabel Pantoja

No obstant això, Anabel Pantoja no té por de quedar malament davant l'audiència i la seva preocupació té nom i cognom, Isabel Pantoja. La jove col·laboradora tem que aquest documental la llanci a un nivell mediàtic molt superior al de la seva tia i els seus cosins. I que això es tradueixi en una nova guerra familiar, sumant-se a l'actual.

Certament aquesta por té molt sentit perquè Anabel Pantoja ha passat en els últims temps de ser la Pantoja més desconeguda. Per ser de cop les que més hores de televisió ocupa i la que aixeca més interès per part de l'audiència. No és cap secret que la col·laboradora ja no necessita ningú per poder arrasar.

Lluny queden aquelles tardes i nits en què Anabel acudia tímida a defensar el seu cosí Kiko Rivera als platós. Ara ja brilla per llum pròpia i els espectadors reclamen constantment noves trames de la col·laboradora i de la seva parella Omar Sánchez. El mateix que ha participat recentment a l'última edició de 'Supervivientes' per a Telecinco.