Anabel Pantoja i Belén Ro escenifiquen la seva mala relació

El presentador Jorge Javier Vázquez va ser qui va encendre la flama i va fer que les dues col·laborades parlessin de la seva situació

Belén Ro i Anabel Pantoja
Les dues col·laboradores van parlar de les seves diferències | Telecinco

La boda de Belén Esteban no només ha inundat el plató de 'Sálvame' d'amor, també ho ha fet d'enfrontaments entre col·laboradors que donaran molt a parlar. Segons explica 'La Coctelera', el casament de l'Esteban ha fet sortit a la llum el conflicte existent entre Anabel Pantoja i Belén Ro.

Tot i que cap de les dues, fins ara amigues, havia parlat sobre el tema, va ser Jorge Javier Vázquez qui va encendre la flama i va fer públic que alguna cosa no anava bé entre les dues. Sense dubtar-ho ni un moment, Belén Ro va ser la més directa i va respondre al presentador tot dient: «Jo portava ja uns dies que no li parlava, per unes coses de les que m'he adonat». 

Una mala relació que ve de fa dies

«Estava freda amb Anabel, no la trucava, ni l'escrivia ni res i, llavors, a la boda em va preguntar què em passava i no li vaig arribar a dir, però li vaig donar alguna pista. No li puc dir sense comprometre a algú i per això no li explico. Jo crec que ja ha entès el que és». En aquest punt, la neboda d'Isabel Pantoja va dir que li semblava ridícul que no li parlés: «Per una dada que no li vaig poder explicar perquè no he tingut temps i perquè també està en collita, com dic jo. Et demano disculpes si t'has sentit dolguda». 

«És que jo et trobo a faltar perquè t'escric a les nits i no em contestes. De veritat em deixaràs de parlar i de ser amigues?». Davant aquesta actitud reconciliadora d'Anabel, Belén li va dir que no feia falta que li demanés disculpes, però a la vegada va confessar que s'havia sentit utilitzada per la Pantoja en algunes coses.

Finalment, després d'estar ambdues una estona debatent en directe, sembla que el problema té a veure amb l'àmbit laboral i està relacionat amb un comentari que Anabel va fer en un programa. Sigui com sigui, només les dues saben què és el que realment ha passat i les que han de posar-hi remei si volen salvar la seva amistat. El temps i un bon diàleg ho dirà tot.

Belén Ro i Anabel Pantoja
Les dues amigues van parlar en directe sobre els seus problemes | Telecinco  

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari