Anabel Pantoja serà concursant de la pròxima edició de 'GH Vip 7'

Una altra de les concursants gairebé del tot confirmada per al reality és la periodista Mila Ximénez
Anabel serà una de les concursants de 'GH Vip' | TELECINCO

 

Anabel Pantoja està d'enhorabona. I és que la neboda d'Isabel Pantoja és un altre dels fitxatges que ha fet Telecinco per a la pròxima edició de 'GH Vip 7'. Anabel fa temps que s'ha guanyat un lloc en els platós de televisió de Mediaset i, després de ser coneguda per la neboda de la cantant i la cosina de Kiko Rivera, ara ja té nom propi i aconsegueix les coses pels seus mèrits.

 

 

La imatge d'Anabel es consolida

Un exemple és aquesta participació que formalitzarà l'aposta que té la cadena per la seva figura com a col·laboradora i, ara ja, com a concursant. Amb aquesta nova experiència, Anabel podrà treure's l'espina que se li va quedar clavada després d'abandonar en l'edició de 'Supervivientes' de 2014.

 

Ara, si tot va bé, l'andalusa podrà demostrar a tots els seus seguidors que té la capacitat suficient per a competir i concursar en un programa d'aquestes característiques. Cal recordar que Anabel també va formar part de 'Sálvame Okupa', un programa pont entre 'GH Duo' i 'Supervivientes', i que va reunir a la casa de Guadalix de la Sierra a diversos col·laboradors de 'Sálvame'. Tot i que no va guanyar, Anabel va demostrar tenir molt sentit de l'humor i capacitat de donar vida a un programa d'aquesta mena.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Anabel va mostrar la seva faceta més divertida a 'Sálvame Okupa' | Telecinco

 

 

Mila Ximénez i Bárbara Rey, altres possibles cares del concurs

Per això, s'espera que sigui una de les sorpreses d'aquesta nova edició de 'GH Vip'. De moment, a banda d'Anabel, una altra de les concursants gairebé del tot confirmada per al reality és la periodista Mila Ximénez. Finalment, els rumors apunten al fet que Bárbara Rey completaria part dels participants d'enguany que, segons sembla, també donaran molt a parlar i tornaran a enganxar a l'audiència a la pantalla.

 

També et poden interessar...