Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja revela una última hora sobre la seva addicció a les pastilles

La neboda de la Pantoja ha explicat en directe el seu estat

Anabel Pantoja va fer una confessió fa uns dies que va deixar a tothom amb els pèls de punta. La neboda d'Isabel Pantoja va confessar per primera vegada el pitjor problema de la seva vida.

L'andalusa es va asseure en 'Sábado Deluxe' per a explicar la seva addicció, i va ser molt clara: «Em considero una addicta», va reconèixer en directe. Segons va explicar, Anabel fa molts anys que és addicta als somnífers i a diferents pastilles per a dormir. «Al feliç piset pensava que podria relaxar-me, però em prenia dues pastilles per a l'ansietat i tres somnífers per a dormir, cinc vegades més del recomanable. Vaig pensar, ostres, només tinc 34 anys», va explicar l'andalusa sobre el seu pas pel programa 'Sola'.

El seu pas pel 'reality' li va fer pensar fins a tal punt d'adonar-se que realment estava força malament. És per això que la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha decidit a lluitar per a poder superar la seva addicció. «A mi en un futur m'agradaria ser mare, i si segueixo així, no podré», va confessar.

Anabel Pantoja ho està aconseguint

Segons ha mostrat en les seves xarxes socials, Anabel Pantoja s'ha posat les piles i està intentant deixar les pastilles després de veure que això li estava causant seriosos problemes de salut. «Segona nit molt superada», ha escrit al seu compte d'Instagram al costat d'una foto seva. Aquest problema és realment greu, i és per aquest motiu que la col·laboradora ha decidit resoldre'l de la forma més radical, abandonant les pastilles.

L'andalusa té el suport de tota la seva família, el seu promès Omar i els seus companys del programa. De fet, després d'abandonar 'Sola', la jove va confessar que volia canviar molts hàbits de la seva vida, a més de deixar les pastilles i intentar cuidar més la seva alimentació.

De moment, la neboda de la 'tonadillera' fa dos dies consecutius que aconsegueix el seu objectiu. Això és un dur camí per recórrer, però de ben segur que Anabel ho aconsegueix, ja que s'ha proposat canviar pel bé dels altres. L'andalusa s'ha emportat moltes crítiques en el passat per les seves breus estades en els 'reality', ara, un temps després s'ha sabut que molts dels seus abandons han estat produïts per culpa d'aquesta addicció.