De la glòria a la misèria: Anabel Pantoja rep un duríssim cop en sortir de 'El tiempo de descuento'

La col·laboradora de televisió, que va quedar tercera finalista en l'edició posterior a 'Gran Hermano VIP', es va assabentar de la mort de la mare d'Irene Rosales en sortir de la casa de Guadalix de la Sierra

Anabel Pantoja durant una gala de 'GH VIP' el 19 de setembre de 2019
De la glòria a la misèria: Anabel Pantoja rep un duríssim cop en sortir de 'El tiempo de descuento' | CatalunyaDiari.cat

L'alegria d'haver arribat a la final de 'El tiempo del descuento' no li va durar massa temps a Anabel Pantoja. Només sortir, la concursant va haver d'assimilar un dur i inesperat cop: la mort de la mare d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera i amb qui Anabel manté una relació d'allò més estreta.

 

Anabel, dessolada per la mort de la mare d'Irene Rosales

De fet, la bona sintonia que existeix entre les dues ha quedat plasmada a través de la defensa acèrrima que Irene ha fet d'Anabel al llarg de tot el concurs. Per aquest motiu, la col·laboradora de televisió es va enfonsar en conèixer la notícia, tal com ha explicat als seus companys de 'Sálvame'.

«Em trenca el tema. Li he donat les gràcies perquè no he pogut tenir una defensora millor», explicava la neboda d'Isabel Pantoja, que ha aprofitat l'ocasió per desfer-se en elogis cap a la seva defensora.

 

Anabel creu que Irene és «una persona de deu»

«A més de ser la mare de les meves nebodes, m'ha demostrat ser una persona de deu amb mi». En aquest sentit, Anabel ha fet patent que «durant la gala, ella em deia que no li preguntés res, que tan sols gaudís del moment... Sabent què li passava, per mi, que Irene estigui a la meva vida sempre», explicava la Pantoja, mostrant-se d'allò més contundent.

Així les coses, tot apunta que la mort de la mare d'Irene Rosales no només ha suposat un revés difícil de superar per a la dona de Kiko Rivera, sinó que també ha enfonsat Anabel Pantoja, qui considera Rosales com una germana després de tots els moments —bons i dolents— que han compartit plegades.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari