Anabel Pantoja creu que Antonio Tejado ha filtrat les banyes del seu cosí

La neboda d'Isabel Pantoja no pot confirmar al 100% la seva hipòtesi, però sí que li han arribat veus que la confirmarien

Anabel Pantoja a 'Sálvame'
Anabel Pantoja va advertir dels amics del seu cosí | Telecinco

Són molts els rumors que envolten la suposada infidelitat de Kiko Rivera a la seva dona Irene Rosales amb Sofia Suescun. En un primer moment, tothom creia que la que havia filtrat la informació era Isa P, germana de Kiko, però a mesura que avancen els dies aquesta hipòtesi es desfà i cobren forma unes altres.

De fet, Anabel Pantoja, cosina de Kiko, va explicar a 'Sálvame' que creu que són amics del cercle més pròxim a Kiko els quals han explicat aquesta informació als periodistes. De fet, Anabel, visiblement cansada pels problemes que rodegen la seva família, va deixar anar el nom d'Antonio Tejado. 

No hi ha una confirmació 100%

En aquest sentit, la neboda d'Isabel Pantoja creu que ha pogut ser l'andalús el qui hauria explicat que Kiko va tenir una aventura amorosa amb Suescun. Tot i que no pot confirmar-ho 100%, Anabel ha explicat que li han arribat veus que hauria estat ell el responsable. De totes maneres, segueixen havent-hi interrogants en aquesta història i, altres personatges com Ylenia i Belén Esteban, també han confessat que els han fet els mateixos rumors i que, per tant, cada vegada cobra més força la infidelitat. Mentrestant, i fins que no es demostri el contrari, Anabel seguirà confiant en el seu cosí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te amo @riverakiko

Una publicación compartida por Irene Rosales Vázquez (@irenerova24) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari