Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Anabel Pantoja es trenca en descobrir el que Omar explicarà sobre ella

Omar Sánchez està disposat a respondre les acusacions d'Anabel

Anabel Pantoja està passant per un moment complicat. De fet, s'acaba de plantejar abandonar 'Sálvame' pocs dies abans de la seva tornada.

La col·laboradora no aguanta més especulacions, sobretot els rumors de la possible infidelitat per part seva. A més, també es creu que el motiu de la ruptura és perquè no vol tenir fills. 

«Omar és una persona a qui li agrada molt la família», declaraven fonts properes a la parella. «Feia molt de temps que tenia la idea de ser pare i gairebé totes les baralles eren provocades pel tema dels fills».

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel va estar a punt de cancelar les seves noces.   | Telecinco 

No obstant això, Anabel no estava preparada per fer aquest gran pas, cosa que hauria suposat un abans i un després entre ells.

Anabel Pantoja, al límit

Els fets han pogut amb la neboda d'Isabel Pantoja i, ara, ha advertit als col·laboradors que ja no pot més.

«Ell és allà ,tranquil, a la platja. Qui és aquí, dilluns i dimarts? Qui ha parlat i qui ha explicat les coses dins d'un diari amb un mateix preu?», replicava respecte a la suposada exclusiva que prepara Omar.

«Però, al final, qui és aquí quatre hores soc jo», lamentava. «El vídeo que m'acabo de menjar sobre el tema dels fills em fa mal pels motius que em doni la gana», tancava.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Quatre mesos després deñ casament amb Oma, Anabel ha trencat amb ell | GTRES 

«Si es converteix en un escàndol, agafo i foto el camp a les Canàries o on hagi d'anar», insinuava amb to amenaçador. «És l'última tarda, està decidit».

«És que ho tenia pensat, com que no ho sabré portar, foto el camp, escàndols no», prosseguia amb les seves amenaces.

Anabel Pantoja es prepara per afrontar els retrets d'Omar Sánchez

Però la jove no va tardar a fer-se enrere i demanar perdó pel seu rampell. «Soc aquí perquè, primer, he d'acudir al meu lloc de treball. Segon, perquè crec que una persona pot cometre un error i ahir van passar moltes coses», explicava.

«Un dels errors que vaig cometre va ser comportar-me com una nena petita, com una capritxosa. Crec que la gent i aquest programa es mereixia que fos aquí avui i no tornar a cometre el mateix».

Omar Sánchez de perfil
Omar Sánchez es qui pitjor ho està passant amb la ruptura | Instagram: omar_sancheze33 

Més calmada, la cosina de Kiko Rivera reconeixia que volia demanar perdó «sobretot a la gent que estava al darrere, els càmeres i companys dels cables».

«Ahir em vaig desbordar, però sobretot perquè tinc ara mateix moltes coses a sobre». Tot i això, encara havia de fer front al moment més dur.

Anabel Pantoja destrossada per Omar Sánchez

Omar està llest per explicar la seva versió de la història. «Li vaig aconsellar que no ho fes, però cadascú és lliure i jo només dono la meva opinió. Li vaig dir que deixés al marge les famílies», assegurava Anabel.

La col·laboradora es trencava del tot en escoltar alguns dels titulars que podríem descobrir a l'exclusiva.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel s'ha trencat a 'Sálvame' després d'anunciar-se que ha trencat el seu matrimoni amb Omar Sánchez | Telecinco 

«Si hagués sabut el que sé ara, no m'hauria casat» o «Anabel és una altra persona. Totalment diferent de la que em vaig enamorar», són només algunes de les bombes que el seu encara marit deixa anar en una coneguda revista.

Una de les més doloroses resultava ser la que feia referència a un succés que els marcava a tots dos. «A Cantora va passar una cosa que em va fer replantejar la relació».

Un tema sobre el qual Anabel es negava a parlar i titllava de «molt dolorós» per a ella. Suposadament, Omar no havia sabut estar a l'altura de les circumstàncies.

Per això, Omar acusa la col·laboradora de «deixar de necessitar-lo». Era en aquest punt quan la sobriníssima trencava a plorar incapaç de controlar les seves emocions.