Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja descobreix el motiu pel qual no podrà guanyar 'Supervivientes'

La recent exclusiva d'Omar Sánchez podria haver ensorrat els plans de la seva exdona

Després de deixar anar la seva passió amb Yulen Pereira a Hondures, sembla que Anabel Pantoja és aliena a les conseqüències que això ha pogut tenir fora del reality.

De fet, el seu ex, Omar Sánchez, ha acabat explotant en una exclusiva a una coneguda revista.

El canari ha explicat, entre altres coses, els motius pels quals no anirà a visitar la Pantojita. «És el moment d'ella, no el meu. Perquè jo m'estimo a mi mateix abans que a ningú», deia sobre això.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja està passant-ho malament perquè no sap res de la seva família. | Mediaset
 

A més, deixava clar que havia decidit no anar als debats de Supervivientes. «No aniria a carregar contra ella, sinó a donar-li suport», apuntava Omar.

'El Negro' va haver d'afrontar les doloroses imatges de la seva ex fent edredoning. «Ho estava passant malament, intuïa que això aniria a més. Havia de mantenir-me fort per al que venia».

El jove no dubtava a afirmar que la seva ex li havia faltat al respecte a la seva família i a ell. «Em fa vergonya i ràbia veure aquestes imatges», sentenciava.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja pot acabar enamorada de Yulen. | Telecinco
 

«No havia patit mai així per amor», es lamentava. «M'han fet mal les imatges d'Anabel amb Yulen, he plorat durant setmanes, no he pogut veure la tele tot sol, no em creia el que estava passant».

Tot i això, insisteix que no li retreu res a la seva encara dona: «Està fent el que sent i no és reprotxable, però no la conec ara mateix».

«Es poden fer petons i donar-se afecte, però això s'ho podria haver estalviat», afegia. «Ella és lliure de fer el que vulgui, però per l'afecte que ens tenim i per la seva família…».

▶️ Anabel Pantoja hunde a Omar Sánchez al hablar de su futuro embarazo

«S'ha deixat portar, ella no és així. Va dir que no pensava fer aquestes coses en públic. No sabia si estava veient Supervivientes o La isla de las tentaciones», li retreia a la seva ex.

«Ella volia entrar al reality per aclarir els seus dubtes, l'única cosa que li preocupava era que jo estigués amb algú».

Omar Sánchez enfonsa el concurs d'Anabel Pantoja amb la seva entrevista

«He obert els ulls. No estic enamorat. Sé què vull i què no. Si realment s'agraden, s'estimen i estan enamorats, seré el primer que els doni l'enhorabona», assegurava.

«El primer que li diré: 'm'alegro per tu', perquè al final has trobat allò que estaves buscant, l'amor, i al final has aclarit els teus dubtes».

Aquestes declaracions d'Omar han fet que rebi moltes crítiques. «Tant que deien que no parlaria, el tindrem fins i tot a la sopa», apuntaven des de Sálvame després de veure l'entrevista: «Benvingut a la família».

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Omar Sánchez està molt dolgut amb Anabel Pantoja. | GTRES
 

Segons al·leguen, «amb l'entrevista que ha donat avui s'ha carregat Anabel, ell ha quedat de víctima i ella, com la dolenta i la gent castigarà Anabel i la faran fora al carrer».

I li enviaven un missatge molt directe: «'Negro', t'has carregat la teva ex, la venjança perfecta».

«Dilluns vaig avisar a Sálvame que arribava tempesta en forma d'exclusiva i aquí està», apuntava Rafa Mora.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira han deixat anar la seva passió. | Mediaset
 

«Espero que Anabel tingui l'impermeable a mà. El cicló Omar ve amb força i qui sap si per quedar-se una temporada».

Pel que sembla, el que hauria fet més mal a Omar no serien ni tan sols les imatges d'Anabel amb Yulen, sinó el comentari sobre formar una família.

«Quan li va plantejar formar una família a Anabel, ella li va dir que no volia». Tot i això, la Pantojita deixava molt clar que no li importaria tenir fills amb Yulen, una cosa que ha acabat d'emprenyar el seu exmarit.