Anabel Pantoja, a punt de prendre una dràstica decisió amb 'Sálvame': No pot més

La col·laboradora ha estat guardant silenci des de l'inici de la disputa familiar

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Anabel Pantoja podria acomiadar-se del programa estrella de Telecinco | Telecinco

Anabel Pantoja està sent una altra de les perjudicades de la guerra familiar. Tot i que ella no és cap de les protagonistes de la batalla, la seva posició neutra i pacifica està traient de polleguera els col·laboradors de 'Sálvame', que no entenen que la tertuliana no es posicioni i digui públicament tot el que opina sobre el que està passant a la seva família.

Aquest tema ha portat importants problemes a Anabel, que en moltes ocasions no ha sabut defensar el seu lloc de treball, deixant sense respondre les preguntes dels seus companys i aportant molt poques dades sobre la seva família. Cal recordar que, dies enrere, Jorge Javier Vázquez va renyar la neboda d'Isabel Pantoja per anar en contra de Telecinco, boicotejant programes de la cadena i queixant-se del tractament que s'està fent sobre la polèmica que ha esclatat en la seva família.

La jove no sap jugar sense embrutar-se. La col·laboradora necessita guanyar diners i sap que l'única manera d'aconseguir-ho és parlant de la seva família a 'Sálvame', la qual cosa l'obliga a mullar-se i fins i tot, trair la seva família. 

Anabel ha fet les paus amb alguns dels seus companys; amb altres el tracte segueix enrarit, ja que aquests han hagut de pagar la frustració de la jove, que els parla malament i els titlla de ser els dolents de tota aquesta història. Dilluns, la col·laboradora va entrar a plató en directe des de casa seva amb un altre tarannà i admetent que no va poder veure tot l'especial 'Cantora, la herencia envenenada' pel dolor que li produïa.

Anabel assegurava que aquest cap de setmana també li ha servit per valorar al costat dels seus amics si hauria de seguir treballant a 'Sálvame' o si hauria de plantar-se i acomiadar-se del programa després d'haver-hi estat treballant des de l'any 2015. Segurament això serà un punt d'inflexió per a la jove, que podrà aprofitar aquesta baixa mèdica per meditar sobre el seu futur laboral, veurem si relacionat amb la televisió o bé, apostant per altres camins.

La col·laboradora ha revelat quan tornarà al programa

Paz Padilla ha volgut interessar-se per l'estat de salut de la seva col·laboradora i li ha preguntat per la recuperació del seu genoll, que està evolucionant molt bé. Fa mesos que la col·laboradora no apareix presencialment al plató, primer pel confinament i ara per aquesta lesió que li impedeix moure's del lloc on es troba.

La col·laboradora ha explicat que li han tret l'escaiola i que aquest dimarts començarà la rehabilitació, una rehabilitació que serà llarga i que requerirà un esforç per part de la col·laboradora de 'Sálvame'. El seu metge li ha dit que, a més de l'hora d'exercici diari a la clínica, també haurà de realitzar moviments a casa seva per recuperar la mobilitat.

De moment, Anabel s'està plantejant la seva tornada al programa per a principis d'any, quan ja no vagi amb crosses i pugui valer-se per si mateixa en els viatges que ha de fer per poder arribar al plató de Mediaset


Comentaris

envia el comentari