Anabel Pantoja amb biquini a la platja

Enxampen Anabel Pantoja criticant als seus caps: «No me'n fio per a res»

El dimarts Anabel Pantoja va descobrir que s'estava preparant un documental sobre la seva vida

La vida d'Anabel Pantoja està lligada a les seves anades i vingudes a 'Sálvame'. Malgrat que fa 7 anys que la col·laboradora està vinculada al programa de Telecinco, sembla que mai arriba a trobar el seu forat.

De fet, les coses es compliquen encara més per a ella després que aquesta setmana s'hagi confirmat que la cadena està preparant una sèrie-documental sobre la seva vida privada.

Això va generar un gran nerviosisme en Anabel, que considerava que els seus caps l'havien enganyat per gravar-la fora dels platós. Segons ella, amb l'excusa que estaven gravant contingut per a la temporada de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, el que estaven preparant és una docu-sèrie sobre ella i que ha causat terror a la col·laboradora. Aquest dimarts Anabel es va posar molt nerviosa, i durant una pausa publicitària va esclatar contra els seus caps en considerar que l'havien menyspreat.

Així la neboda d'Isabel Pantoja pensava que no l'estaven gravant i va ser llavors quan es va relaxar i va dir el més gran de tots els seus caps. Entre llàgrimes la tertuliana es va confessar amb alguns dels seus companys i va dir que no es fiava dels seus caps.

Així, titllant-los de traïdors i d'haver traït la seva confiança, sembla que els màxims responsables de 'Sálvame' haurien traït la seva confiança. I tot per poder nodrir-se d'informacions privilegiades sobre la seva persona i la seva vida per fer un programa. Concretament es tracta del nou format de Telecinco 'Anabel, al desnudo' i que es podrà veure el pròxim dimecres dins de 'Sálvame'.

Per la seva banda, Anabel està intentant boicotejar l'emissió del documental i per això, està demanant veure el contingut abans que s'emeti. De moment no sabem què és el que preocupa tant a la col·laboradora ni què pot sortir a la llum. Tot i això, la col·laboradora tem que aquesta sèrie-documental pugui generar-li un gran problema familiar amb la seva tia Isabel Pantoja i els fills d'aquesta.

Anabel tem que el seu programa pugui elevar-la als cels mentre deixen per terra la imatge de la seva tia. I és que no és cap secret que la col·laboradora és una líder de masses i que la seva fama és ja comparable al dels seus reconeguts cosins Kiko Rivera i Isa Pantoja.

Si bé és cert que els responsables d'aquest format afirmen que no hi ha la més mínima intenció de fer mal a la jove, aquesta no hauria d'abaixar la guàrdia.

El motiu no és altre que a 'Sálvame' res passa a canvi de res i si s'emet aquest documental, segurament és perquè hi ha un contingut delicat que pot fer vibrar tot el país. L'arribada dels mesos d'estiu fan que la televisió perdi molta audiència i per això Telecinco ha confiat en Anabel Pantoja per reflotar la seva franja de les tardes.

Anabel Pantoja entra a la llista reservada

Amb aquesta jugada estiuenca, indubtablement Anabel Pantoja entra a formar part dels personatges que ja compten amb la seva pròpia sèrie-documental a la factoria Telecinco. Entre ells es troben Rocío Carrasco, Isabel Pantoja o el mateix Kiko Rivera.

De fet, aquest últim va obrir la veda amb un seguit d'especials en horari de màxima audiència. En aquests especials no va quedar gens bé Isabel Pantoja i ara podria tornar a rebre amb l'emissió d''Anabel, al desnudo'. Entre altres dels continguts que podrem veure a la sèrie-documental, un genetista divulga sobre el fet que hi hagi el gen Pantoja.

Una definició genètica que correspondria a tots els membres de la família Pantoja i que no necessàriament, els deixaria en una bona posició. Tot aquest haurà d'esperar fins dimecres que ve quan es vegi la docu-sèrie i Anabel descobreixi tota la veritat sobre aquest format televisiu.