Anabel Pantoja no pot més i amenaça en abandonar 'Sálvame' per tornar a posar la pota

La col·laboradora no vol aguantar més les mofes dels seus companys

Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'
Anabel Pantoja està molt enfadada pel tracte que rep dels seus companys | Telecinco

'Sálvame' va patir una davallada entre els seus col·laboradors durant l'estat d'alarma, ja que molts d'aquests eren persones de risc i, alguns per ordres mèdiques i alguns altres per voluntat pròpia, van decidir quedar-se a casa. Anabel Pantoja ha estat una de les tertulianes que després del retorn s'ha convertit en fixa.

Des de la seva tornada, la neboda d'Isabel Pantoja s'ha ficat en diverses polèmiques. Cal recordar que Anabel està sent una de les celebritats més populars dels que estan al programa de moment, gràcies al gran impacte que té a les xarxes socials. A Instagram ja acumula 1,2 milions de seguidors.

En l'últim programa de 'Sálvame' va tornar a passar una cosa molt peculiar. Anabel Pantoja va ensenyar de nou un dels seus mugrons per distracció. A partir d'aquí es va armar un bon rebombori al programa.

Segona vegada que li passa

Tot va començar quan la neboda d'Isabel Pantoja intervenia en una conversa i la seva camisafluida deixava a la vista un dels seus pits. Els seus companys es van adonar i aviat va ser assenyalada, ja que va passar exactament el mateix fa unes setmanes a 'La última cena'. «Se t'ha vist un mugró!», li exclamaven els seus companys.

Anabel, en un primer instant, no s'ho va prendre malament. L'andalusa fins i tot va arribar a fer broma sobre el que ha passat amb tots els seus companys. No obstant això, a poc a poc va començar a sentir-se bastant molesta per culpa d'alguns comentaris que estava rebent.

«Però, per què no portes sostenidor? Tapa't més. Cada dia que vens se't surt un mugró, jo crec que ho fas per cridar l'atenció», li va dir Kiko Hernández que habitualment acostuma a mofar-se bastant d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja ja no pot més

Després de sentir això, la neboda d'Isabel Pantoja es va enfadar molt amb el seu company. «He vingut des de Canàries per parlar del meu mugró? M'agradaria parlar d'altres coses», expressava Anabel. El programa fins i tot va arribar a mostrar més d'una desena de vegades la imatge del mugró de la sevillana en bucle.

És clar que Anabel Pantoja es va enfadar molt durant el programa d'ahir. La jove es va trencar per complet i va perdre totes les seves ganes per seguir aportant al programa. La seva relació amb 'Sálvame' sempre ha estat una mica peculiar, ja que el programa habitualment utilitza a Kiko Hernández per mofar-se d'ella, alguna cosa que ja està començant a debilitar la col·laboradora. La sevillana fins i tot va amenaçar de deixar el programa.


Comentaris

envia el comentari