IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Anabel Pantoja guanya 30.000 euros mensuals sense trepitjar un plató de televisió

La neboda d’Isabel Pantoja podria viure exclusivament del seu treball com a ‘influencer’

La carrera professional d’Anabel Pantoja va vent en popa, fins i tot ara que ‘Sálvamel’ha acomiadat després de tants anys defensant en directe les notícies que es publicaven sobre la seva família. Però la neboda d’Isabel Pantoja no necessita trepitjar un plató de televisió per guanyar un dineral mes a mes.

Anabel Pantoja, empresària i ‘influencer’

I és que Anabel Pantoja va obrir el seu propi centre d’estètica, ‘Mate Beauty’, a Sevilla l’any 2018, juntament amb Susana Molina, guanyadora de ‘GH 14’ i participant de ‘la Isla de las Tentaciones’, i és tot un èxit a la capital andalusa. Sobretot gràcies a tota la publicitat que fan a les xarxes socials i al suport d’Isabel Pantoja, ja que va anar al seu centre a fer-se la manicura i el va donar a conèixer als seus fans.

Però Anabel Pantoja podria viure exclusivament sent ‘influencer’ i deixar de banda el món de la televisió. És quelcom que domina i cada dia comparteix moltes publicacions al seu Instagram, entre les quals hi ha publicitat que li genera una molt bona font d’ingressos. Tot i que depèn de la marca que proporcioni, Anabel podria estar guanyant uns 2.000 euros per cada publicació i, segons la seva elevada activitat diària, podríem parlar d’uns 30.000 euros mensuals. Destaca, però, que si en lloc d’una imatge, comparteix un vídeo promocionant alguna marca, li pagarien uns 21.000 euros per cada un.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari