Anabel Pantoja llueix un vestit d’inspiració flamenca de Mango Outlet

La neboda d’Isabel Pantoja va anar al debat de ‘GH Dúo’ amb un mono que està rebaixat de preu

Imagen de Anabel Pantoja en el debate de 'GH Dúo'
Imatge d'Anabel Pantoja durant el debat de 'GH Dúo' | Instagram

 

El món del flamenc és una de les passions d’Anabel Pantoja. De fet, la neboda d’Isabel Pantoja es considera una gran seguidora de la Feria d'Abril, una cita que li permet treure a la llum vestits molt originals que segueixen aquest estil.

En aquest sentit, Anabel va complir un dels seus somnis recentment desfilant per la passarel·la del Salón Internacional de la Moda Flamenca. En aquest esdeveniment, la sevillana va lluir un vestit de núvia del dissenyador Alonso Cózar que no va deixar indiferent ningú.

Una opció per al dia a dia

Però per a la cosina de Kiko Rivera la moda flamenca és una opció que no només es pot lluir damunt d’una passarel·la, ja que ella aposta per aquest estil de manera freqüent en el seu dia a dia.

I així ho va demostrar durant la seva participació en el debat de ‘GH Dúo’ la setmana passada, on la sevillana va triar un mono negre amb piquets blancs amb l’objectiu de retre homenatge a la seva terra natal. A les seves xarxes socials, Anabel va voler compartir aquest ‘look’ amb els seus seguidors afegint aquestes paraules. «Ja fa olor de fira a Sevilla. Comencem flamencs per al DBT».

Un disseny de Mango Outlet

El mono es pot comprar a Mango Outlet per 29,99 euros | Mango Outlet

D’aquesta manera, Anabel va demostrar que no cal gastar-se molts diners per lluir un disseny d’inspiració flamenca, ja que va apuntar que era de la firma 'low-cost' Mango. En concret, es tracta d’una de les peces de roba que la botiga ofereix a preus reduïts perquè forma part de Mango Outlet.

Es tracta d’un model de màniga llarga amb doble solapa, pantalons ‘palazzo’ i un cinturó que accentua la figura femenina. En el cas de la sevillana, va decidir combinar aquest mono amb unes sandàlies de plataforma de color vermell. El seu preu original és de 49,99 euros però es pot comprar per 29,99 euros, una rebaixa que suposa un 40% de descompte.


Comentaris

envia el comentari