Anabel Pantoja banyant-se al mar

Anabel Pantoja, la menys intel·ligent de 'Sálvame': els 2 col·laboradors superdotats

Anabel Pantoja plora sense consol després de conèixer el seu coeficient intel·lectual

Anabel Pantoja ha rebut una notícia bastant desagradable: és la col·laboradora amb el coeficient intel·lectual més baix de 'Sálvame'. Encara que les Mellis van obtenir pitjor puntuació, elles no formen part de l'equip fix del programa.

Anabel Pantoja s'ha sentit humiliada en descobrir que només ha aconseguit 92 punts i els espectadors s'han adonat del seu disgust. És més, les xarxes socials han comentat el moment, però són molt pocs els que s'han burlat de la tertuliana.

La psicòloga que ha elaborat l'examen ha explicat que el resultat ha estat tan baix per l'absència de concentració i la manca de coneixement. No obstant això, ha reconegut que la sevillana té «una gran intel·ligència fluida», cosa que no ha servit per calmar la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anabel és conscient que més d'un milió de persones s'han adonat que és la persona menys intel·ligent del programa. Així, els directors de l'espai els han donat noves armes als seus enemics perquè ataquin a la neboda de la Pantoja quan sigui necessari.

«Soc l'analfabeta de 'Mediaset'», ha comentat entre llàgrimes. L'experta ha recordat que hi ha parts en l'avaluació que no han estat dolentes, fins i tot que estan per sobre de la mitjana.

«En memòria verbal i no verbal has tret un 115. El teu potencial és el més important i t'has de quedar amb la teva capacitat d'aprenentatge i de memorització».

Anabel Pantoja rep el suport del seu gran enemic

Anabel s'ha sentit ridícula en descobrir que els seus rivals tindrien un altre motiu per intentar deixar-la en evidència. No obstant això, Kiko Matamoros, que no es caracteritza per portar-se bé amb ella, ha recordat que a cap tertulià se li exigeix ser intel·ligent.

«Qui ha dit que per estar en aquest programa cal ser intel·ligent?», preguntava l'exmarit de Makoke intentant calmar la situació. La 'influencer' ha promès que s'esforçarà per millorar el resultat, una cosa en el qual també està treballant María Patiño.

La presentadora de 'Socialité' va obtenir 101 punts, dada que està per sobre de la mitjana, però per sota de tots els seus companys. És tan exigent que res més assabentar-se de les seves mancances es va posar en mans de professionals per solucionar el problema.

Anabel Pantoja, a l'ombra dels Kikos

Els directors de 'Sálvame' tenen un gran talent en el món de l'espectacle i saben perfectament com entretenir a l'audiència. Fa uns anys van realitzar exàmens d'intel·ligència a tots els seus col·laboradors, cosa que va tenir una gran repercussió.

L'equip ha anat ampliant-se amb el pas el temps, així que el programa vol saber quina és la dada dels nous tertulians. De moment ningú ha pogut superar als Kikos: els més intel·ligents de l'espai.

Hernández va tenir una puntuació de 133 i Matamoros de 130, resultat que els detractors d'ambdós insinuen que podria haver variat. La psicòloga ha donat veracitat a aquesta teoria, encara que assegura que és molt difícil que una dada empitjori tan ràpidament.

Anabel i María Patiño han respirat tranquils quan s'han assabentat que poden canviar el seu coeficient intel·lectual. La neboda de la 'tonadillera' està molt desil·lusionada, ja que pensava que se sentiria orgullosa de la nota «perquè encertava en coses».

La col·laboradora ja ha identificat quin és el seu punt fort: la memòria verbal i no verbal. Ara només ha de potenciar-les i intentar millorar les parts de l'examen en què ha fracassat.

Matamoros i Hernández s'han solidaritzat amb la 'influencer', ja que han vist que estava patint molt. Segons ha explicat, se sent ridícula perquè la gent pensarà que no té cultura.

«He tingut una decepció», reconeixia la col·laboradora. Mentrestant, els seus fans no han trigat a donar-li suport i en treure-li importància a l'escàndol.