Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'

Anabel Pantoja no convida al casament un dels seus amics de sempre de 'Sálvame'

La tertuliana es troba immersa en els preparatius de l seva boda

Anabel Pantoja es casa d'aquí a poc i ha decidit deixar fora de la llista de convidats els seus amics de 'Sálvame'.

La jove està vivint una de les millors èpoques des de fa molt de temps. La seva vida marxa a la perfecció i està experimentant moments molt bons en tots els sentits.

La seva carrera professional rutlla millor que mai. I és que la nova feina com a influencer i les constants col·laboracions que fa als programes de Telecinco li estan proporcionant una bona suma de diners.

A més, pel que fa a la vida personal i íntima, les coses li van igual de bé. La relació amb Omar està en perfecta sintonia i tots dos esperen amb candeletes que arribi el dia del casament.

No obstant això, les tensions familiars entre la seva tieta i els seus cosins l'han col·locat en una tessitura d'allò més complexa. Ella mateixa ha confirmat que no sap què fer amb ells en aquest dia tan assenyalat, i es desconeix si els convidarà a tots o deixarà alguna de les parts fora.

Un altre dels maldecaps que li porta la preparació de la boda és si convidarà o no els seus amics de 'Sálvame'. Alguns rumors apunten que aquest dubte sorgeix a petició de la seva tieta Isabel, que li va pregar que no hi hagués ningú de la professió.

Encara no es coneix el nombre ni qui seran els convidats a l'enllaç, però aquesta setmana s'ha revelat un detall impactant. Una informació apunta que Anabel no ha convidat molts amics íntims de 'Sálvame'.

Anabel Pantoja no convida els seus amics de 'Sálvame'

Els preparatius per a una cerimònia matrimonial sempre porten molts maldecaps, i precisament és el que li està passant a la col·laboradora. Encara queden molts detalls per ultimar i la llista de convidats encara no està tancada.

[Instagram] CTaNq3LsAxM [/ instagram]

Queden pocs dies perquè se celebri la unió de la parella i s'han conegut alguns detalls que han deixat molta gent descol·locada. Segons recull una revista nacional, molts dels amics d'ella de l'univers Mediaset no estan convidats a la boda.

Una informació que ha generat molt d'enrenou per alguns dels noms que componen la llista de no convidats. Entre ells es troben Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Gema López. A més, en aquesta llista hi figura un nom que ha causat especial impressió a les xarxes.

El gran absent en el dia més especial de l'andalusa serà un amic íntim que té des de fa molts anys, Luis Rollán. Aquest no ha dubtat a oferir una entrevista per a una revista en què ha confessat aquesta informació.

Segons assegura el col·laborador, no assistirà al casament d'Anabel i Omar per diversos motius. Principalment, perquè no l'han convidat, però diu que si l'haguessin convidat, tampoc hi podria assistir perquè estarà concursant a 'Secret Story'.

El motiu ocult que no ha volgut revelar és que ja no té relació amb Isabel Pantoja, tieta d'Anabel, amb qui va mantenir una bona amistat, i això generaria molta tensió.

Aquesta notícia ha sorprès molt, ja que sempre Anabel i Luis sempre s'han considerat família i l'amistat que els unia era molt forta. El col·laborador ha volgut restar importància al tema i mostrar-se comprensiu amb la decisió d'ella.

Anabel encara no ha ofert la seva versió ni els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió tan dràstica. Haurem d'esperar que intervingui al plató de 'Sálvame' per a saber-ho.

La influencer sempre ha respost amb claredat a totes les qüestions que li han plantejat sobre la seva vida. S'espera que aquesta vegada també ho faci i exposi el motiu pel qual no ha convidat Luis Rollán al seu enllaç.