Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja no pot més i amenaça amb prendre la decisió que espanta Telecinco

La col·laboradora s'ha cansat del tracte rebut per part dels seus companys i la direcció del programa

Anabel Pantoja ha explotat i ha denunciat el comportament dels seus companys de feina. La neboda d'Isabel Pantoja s'ha cansat del tracte rebut per part dels seus companys de 'Sálvame', que l'acusen de ser poc treballadora i un personatge prescindible en el programa. Així doncs, Anabel finalment ha esclatat quan ha hagut d'escoltar un àudio de María Patiño en què diu que no és vàlida per a aquest ofici i que a més, no té cap intenció de complir amb el seu treball i les obligacions laborals.

A més, Carlota Corredera, presentadora del programa, ha volgut saber l'opinió de la resta de companys i de la direcció de 'Sálvame', que assegura que convoquen a la col·laboradora quan no hi ha altres tertulians que puguin anar a plató.

De fet, han explicat que dilluns van contactar amb ella perquè María Patiño volia descansar i necessitaven algú a plató. És per això que Anabel Pantoja va entrar al programa al voltant de les sis de la tarda, quan va acabar una reunió i va poder sumar-se a la tertúlia.

Amb tot això, Anabel Pantoja ha decidit abandonar el programa quan ha vist que ningú li donava suport. La col·laboradora ha admès que se sent menyspreada pel tracte rebut. Ha confessat que la direcció de 'Sálvame' li ha retallat els dies de feina, disminuint les seves intervencions i per tant, cobrant menys que abans. 

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora ha manifestat que vol deixar el programa i que, a més, hi ha un company que no la deixa viure tranquil·la. Concretament, ha assegurat que se sent assetjada per Kiko Matamoros, que no deixa que faci bé la seva feina. Anabel ha recordat quan Matamoros va retreure-li que no anés a veure al seu pare a la presó.

No obstant això, la col·laboradora ha pogut defensar-se, al·legant que quan això va passar, ella només tenia cinc anys i per tant, no tenia l'edat adequada ni la independència per anar a visitar el seu pare a la presó.

Anabel Pantoja pateix quan ha d'anar a treballar

La jove ha admès que és un patiment treballar a 'Sálvame' perquè li costa defensar-se. A més, no vol parlar malament de la seva tieta, Isabel Pantoja, i els seus cosins, Kiko Rivera i Chabelita. De fet, Anabel és molt criticada per no voler parlar sense pèls a la llengua sobre el conflicte familiar. 

Anabel ha dit que enveja a tots els seus companys, que els agrada treballar a 'Sálvame', a diferència d'ella que no ha aconseguit gaudir d'aquesta feina durant tots aquests anys. Finalment, la col·laboradora ha decidit continuar treballant en el famós programa de Telecinco, però assegura que li encantaria poder viure dels seus negocis, lluny de la televisió, a Canàries, i amb la seva parella.

Anabel Pantoja i la seva parella, Omar, tenen una escola de surf a Canàries, ja que ell és professor i director tècnic de surf. Par altra banda, Anabel s'encarrega de la part administrativa i de la difusió. Nagore Robles, també molt coneguda a Telecinco, ja ha pogut provar les classes de surf de la parella.