Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Anabel Pantoja

Anabel Pantoja té por: la premonició de Jorge Javier Vázquez s'ha complert

La influencer ha posat fi al matrimoni amb Omar Sánchec i tothom recorda les paraules premonitòries del presentador

 Aquest dilluns, a 'Sálvame', Anabel Pantoja va confirmar que la ruptura amb Omar Sánchez és un fet. Poc li ha durat l'amor, a la tertuliana, tot i que hi havia senyals que apuntaven que la història entre la sevillana i el canari aviat tocaria fons.

La mateixa Anabel ho tenia molt clar, i ha sigut ella qui ha pres la decisió de tallar la relació amb 'el Negro'. Les coses no anaven bé entre ells, i al final tot ha caigut pel seu propi pes.

Les vides tan diferents que portaven aquests últims temps i la pèrdua d'il·lusió per part de la col·laboradora han precipitat el final d'aquesta història.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Omar Sánchez i Anabel Pantoja han trencat pocs mesos després de casar-se | GTRES

Una notícia que molt poca gent sabia i que ha enxampat desprevinguts els integrants de 'Sálvame'. Un dels que no tenia constància que Anabel i Omar estaven en crisi era Jorge Javier Vázquez, el presentador de l'espai. I és que avui ha tornat a sortir a la palestra per unes declaracions que va fer fa uns mesos que han resultat ser premonitòries.

I és que al maig, Jorge Javier va enviar un missatge a Anabel Pantoja en què l'advertia del seu mal comportament. El català posava el focus en què l'actitud que tenia li portaria problemes seriosos i disgustos en el futur. I res més lluny de la realitat.

La crítica premonitòria sobre Anabel Pantoja

Al seu dia, Jorge Javier va carregar contra la manera d'actuar d'Anabel Pantoja després de la famosa discussió que aquesta va tenir amb Rafa Mora. Una bronca que va provocar que els acomiadessin a tots dos del programa durant una setmana.

Aleshores, Jorge Javier va aprofitar l'espai que li ofereix 'Lecturas' cada setmana per a criticar la tertuliana sense pietat.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Fa uns mesos, Jorge javier Vázquez va criticar durament l'actitud d'Anabel Pantoja | GTRES

«Està rara, l'Anabel, molt rara. I no sé si ella se n'adona, però ja no és la que era. Abans reia molt, i ara està permanentment emprenyada. El gen Pantoja s'està apoderant d'ella, i s'enfronta a la realitat imaginant-se que l'univers es confabula per a fer-li la vida impossible», començava dient al seu blog.

«No hi ha qui surti d'aquest pou on cauràs tard o d'hora»

«L'Anabel és conscient que el seu personatge genera espectacle, i massa vegades fa gala d'unes maneres que no la beneficien. A nivell professional, és una joia comptar amb un personatge així: insegur, superb, manaire i a vegades orgullós», deia fa uns mesos el presentador.

«És com una continuació de la seva tieta, però sense el seu talent, és a dir, una autèntica bogeria errant amb potes», comentava el de Badalona.

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' mentre anuncia que ha trencat amb Omar Sánchez
Al seu moment, Jorge Javier va advertir Anabel que, si no canviava d'actitud, tindria problemes | Telecinco

Jorge Javier tenia clar que a Anabel aquesta actitud li portaria molts problemes. «Vol ser feliç sense canviar cap detall del seu comportament, i això és impossible. Tant de bo es cuidés tant per dins com ho fa per fora. Para més atenció a fer-se una foto per a Instagram que a cuidar-se emocionalment», confessava.

«I així, estimada Anabel, no hi ha qui surti d'aquest pou en què irremeiablement cauràs tard o d'hora. I no em refereixo a Pozo Izquierdo, sinó a aquest lloc fosc i trist on acaben les persones que no són capaces de preguntar-se què fan malament», sentenciava. Unes paraules que cobren més sentit que mai ara que Anabel Pantoja ha trencat amb Omar Sánchez.